SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

FOTO Andreea Bălan, în ipostaze inedite la Wimbledon, unde își urmărește iubitul tenismen: „Tradiție la superlativ”

Andreea Bălan // sursă foto: Instagram @ andreeabalanofficial +49   FOTO
Andreea Bălan // sursă foto: Instagram @ andreeabalanofficial

Articol de - Publicat luni, 03 iulie 2023 11:26 / Actualizat luni, 03 iulie 2023 12:01

Cântăreața Andreea Bălan (39 de ani) își însoțește iubitul, pe jucătorul de tenis Victor Cornea (29 de ani), la Wimbledon. Acesta va participa în proba de dublu la prestigiosul turneu de Mare Șlem.

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt de nedespărțit. De când și-a oficializat relația cu jucătorul de tenis, artista este alături de acesta în fiecare punct al carierei.

+45 FOTO

Andreea Bălan, la Wimbledon alături de Victor Cornea: „Tradiție la superlativ”

În aceste zile, frumoasa artistă este în Londra, unde Cornea, locul 82 în clasamentul mondial de dublu, va concura la Wimbledon.

Andreea Bălan a publicat pe rețelele de socializare câteva fotografii din complexul care găzduiește Wimbledon, All England Club, în care se bucură de o porție de căpșune, o tradiție pentru turneul londonez. „Tradiția căpșunelor la superlativ”, a scris ea. 

+45 FOTO

Victor Cornea va intra în competiție miercuri, 5 iulie, când alături de sârbul Dusan Lajovic va înfrunta perechea Santiago Gonzalez / Edouard Roger-Vasselin.

Citește și: 

Start la Wimbledon » Reperele zilei: singura jucătoare din România care evoluează azi, cel mai așteptat meci + Djokovic deschide turneul, conform tradiției

Rusoaica Daria Kasatkina a fost oprită de un ucrainean pe stradă, înainte de Wimbledon » Englezii au descris scena: „O demonstrație neașteptată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
danglumetu
danglumetu  •  04 Iulie 2023, 21:14

absolut toti barbatii, nu putini, din viata ei au inselat-o si parasit! si, culmea, cu exceptia lui keo, unul mai ''frumos'' ca altul! cauza? caracterul dominator si nu numai!

EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  04 Iulie 2023, 18:01

andra, ai respectul meu pt pluralul "căpșune"

paolo16
paolo16  •  04 Iulie 2023, 06:01
Postat de SorinLS pe 03 Iulie 2023, 18:29

mai ales pozele 3 si 12 sint sigur de la wimbledon...

Pozele sunt de la fb...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează