SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Andreea Prisăcariu a avut o criză de râs la întrebarea Geaninei Iacob: „Să te invit?”

Andreea Prisăcariu (23 de ani, 443 WTA), „rebela” tenisului românesc, a avut o criză de râs când a fost întrebată de ce locuiește în continuare cu părinții. +49   FOTO
Andreea Prisăcariu (23 de ani, 443 WTA), „rebela” tenisului românesc, a avut o criză de râs când a fost întrebată de ce locuiește în continuare cu părinții.

Articol de - Publicat vineri, 24 martie 2023 17:35 / Actualizat vineri, 24 martie 2023 17:45

Andreea Prisăcariu (23 de ani, 443 WTA), „rebela” tenisului românesc, a avut o criză de râs când a fost întrebată de ce locuiește în continuare cu părinții. 

Întrebată dacă încă locuiește cu familia, Andreea Prisăcariu a răspuns scurt, „Da”, apoi a izbucnit în râs când a detaliat subiectul.

Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
+45 FOTO

Andreea Prisăcariu face haz de necaz: „N-am bani să mă mut singură”

„N-am bani să mă mut singură. Asta e. Tata mereu îmi spunea: «nu te muți și tu la casa ta?». Da, mă, crezi că eu nu vreau? Să te invit eu pe tine la mine? Dar nu am, încă nu se poate. Ei mă sprijină, eu încă nu ies cu nimic pe plus. 

Când o să vină momentul, o să vină. Nici nu pot să zic că mă pot muta cu cineva, că am avut vreun iubit”, a spus Andreea Prisăcariu la „Un Podcast”.

Andreea Prisăcariu, jucătoare cu o prezența în echipa de Fed Cup a României, a ocupat cea mai bună poziție din carieră în mai 2022, locul 304. Are în carieră 4 titluri din categoria ITF și a câștigat, până acum, 65.460 de dolari din tenis.

VIDEO. Andreea Prisăcariu, interviu despre viață, tenis și bullying: „Am avut experiențe pe care nu voiam să le trăiesc” + momentul care a făcut-o să plângă în hohote

Citește și alte știri din tenis: 

Finalista de la Indian Wells a răbufnit: „Niciodată nu m-am confruntat cu atâta ură”

Novak Djokovici, întrebat de jurnaliștii CNN dacă îi pare rău că nu s-a vaccinat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
patratel2019
patratel2019  •  25 Martie 2023, 07:19

Sa-si faca cont pe Only fans! Intr-un an isi cumpara 3 apartamente!

scandautor
scandautor  •  24 Martie 2023, 22:05

Mă scuzaț'... cine e domnișoara / doamna / pensionara / octogenara / matusalemica Andreea Prisăcariu? Cu ce se ocupă dânsa (în cazul în care se ocupă cu ceva)? E „noua cucerire” a cărui fotbalist? A câștigat ce la viața ei? Unde se situează demoazela pe harta mentală a poporului român? Cu ce ne fac ea și panseurile-i viața mai frumoasă, mai împlinită, mai profundă ca sensuri? Evident, întreb pentru un prieten.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează