SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Andreea Prisăcariu, discurs dur pe Twitter: „Știți de ce sunt urâtă de românii mei? ”

Andreea Prisăcariu / Sursă foto: Instagram
Andreea Prisăcariu / Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 16:21 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 18:14

Andreea Prisăcariu (21 de ani, 338 WTA) a fost din nou criticată pe rețelele de socializare pentru fotografiile extravagante pe care le postează. Replica jucătoarei nu s-a lăsat mult așteptată. 

Stilul nonconformist i-a adus mulți contestatari Andreei Prisăcariu, jucătoare aflată pe tabloul principal la Transylvania Open, unde a pierdut în primul tur cu Lesia Tsurenko. Acesta le-a răspuns criticilor printr-un mesaj publicat pe contul oficial de Twitter:

Sunt urâtă de românii mei doar pentru felul în care arăt. Nu știam că body shamingul încă se practică în 2021. Pentru toate reginele de aici care suferă din cauza acestor persoane... nu îi băgați în seamă. Vă iubesc!”, a scris Andreea Prisăcariu pe Twitter. 

Andreea Prisacariu, rebela din tenisul românesc

Andreea are un stil mai special, ea apărând deseori pe teren machiată intens, cu diferite coafuri și cu tatuajele la vedere. „Nu crezi că devii faimoasă datorită look-ului tău, nu a tenisului?”, a fost întrebată Andreea de un urmăritor de pe Instagram.

Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
+45 FOTO

„Bună întrebare! În primul rând, nu mă consider celebră deloc. Nu cred că numărul urmăritorilor sau al aprecierilor e relevant în viață. E mai importantă conexiunea pe care o am cu oamenii care mă susțin în carieră. 

De-asta încerc să fiu aproape de voi, chiar dacă nu ne cunoaștem personal. Și susținerea de pe rețelele de socializare e importantă pentru sportivi. Încerc să cresc în evoluții. Îmi place să fiu la modă, sunt de acord că am un stil diferit, dar nu o fac intenționat, e ceva firesc. Trebuie să cresc în joc pentru a nu fi considerată faimoasă doar pentru cum arăt. Dar e ok, pentru că unii oameni văd ce vor ei, iar eu știu cine sunt și ce vreau, pentru ce muncesc din toată inima”, a comentat Andreea Prisacariu.

Pentru partea de mental coach și tot ce ține de imagine lucrez cu Andreea Hanca! Eram prietenă cu ea pe Instagram, ne-am apropiat. Ea s-a regăsit în mine ca și caracter și personalitate. De o lună jumătate colaborăm. Are un rol foarte important. Partea de imagine contează și ea! E vorba de dezvoltare personală. Ea mă ajută să mă descopăr. Nu este o simplă femeie, este documentată în foarte multe domenii.

- Andreea Prisacariu de curând, pentru Prosport

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep a ieșit din Top 20 WTA după Transylvania Open » Vecină de clasament cu Emma Răducanu și Bianca Andreescu

VIDEO+FOTO Anett Kontaveit, după triumful de la Transylvania Open: „Simona, ai fost un model pentru mine! E o onoare să împărțim terenul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
iulihenry14
iulihenry14  •  04 Noiembrie 2021, 01:02

Si inainte sa vina aia cu "da ce ma daca joaca tenis trebuie sa aiba batic precum mamaie?". Nu, nu trebuie dar cand esti mai preocupata de cum arati pe teren decat de cum o sa bati adevrsarul o sa iti "iei hate" cum spun oamenii de varsta ei. La fel ca in toate sporturile

iulihenry14
iulihenry14  •  04 Noiembrie 2021, 01:00

Fata mea nu te uraste nimeni. Multi nici nu stiu cine esti pentru ca nu urmaresc turneele ITF din Kuala Lumpur. Vrei sa nu te mai "urasca" romanii? Incearca si tu sa faci putina performanta. Ca pentru swag nu se dau puncte la tenis. Vrei sa fi swaggy? Fa-te fotomodel, la tenis nu ii pasa nimanui ca ai codite si esti sexy

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  02 Noiembrie 2021, 10:06

*** De Simona Halep nu va place ca este prea marunta si nu stiu ce alte defecte ati gasit. De fatuca asta nu va convine ca este iar nu stiu cum. Ba chiar uni s-au aventurat si peste hotare si s-au legat de Bianca Andreescu si mai nou de Ema Raducanu (jucatoare care au cat de cat legaturi cu spatiul carpato-danubiano-pontic) ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează