SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANIA OPEN

video+foto Anett Kontaveit, după triumful de la Transylvania Open: „Simona, ai fost un model pentru mine! E o onoare să împărțim terenul”

Kontaveit traversează o perioadă de grație, cu patru titluri cucerite în anul 2021. Deja cea mai bună jucătoare din istoria Estoniei, Anett a dezvăluit că Simona Halep i-a fost model în prima parte a carierei. +39   FOTO
Kontaveit traversează o perioadă de grație, cu patru titluri cucerite în anul 2021. Deja cea mai bună jucătoare din istoria Estoniei, Anett a dezvăluit că Simona Halep i-a fost model în prima parte a carierei.

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 19:23 / Actualizat duminica, 31 octombrie 2021 20:21

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) a fost învinsă de Anett Kontaveit (25 de ani, 14 WTA), scor 2-6, 3-6, în finala Transylvania Open. Estona merge la Turneul Campioanelor!

Kontaveit traversează o perioadă de grație, cu patru titluri cucerite în anul 2021. Deja cea mai bună jucătoare din istoria Estoniei, Anett a dezvăluit că Simona Halep i-a fost model în prima parte a carierei. 

Simona Halep, declarații pline de fair-play după finala Transylvania Open: „Anett, m-ai distrus. Meriți tot ce ți se întâmplă”
Transylvania Open
Simona Halep, declarații pline de fair-play după finala Transylvania Open: „Anett, m-ai distrus. Meriți tot ce ți se întâmplă”

Anett Kontaveit, după triumful de la Transylvania Open: „Simona, ai fost un model pentru mine”

„Simona, ești un model. Te-am urmărit și te-am admirat mulți ani. M-ai bătut de atâtea ori până acum. A fost o onoare să împart terenul cu tine. 

Turneul a fost organizat impecabil, m-am simțit binevenită. A fost o săptămână așa frumoasă pentru mine! Îi mulțumesc antrenorului (n.r. Dmitry Tursunov). Am avut câteva luni minunate, nu știu cum am reușit. 

Ah, și am promis că îi mulțumesc și lui Andrei, cel care s-a ocupat de programările antrenamentelor”, a spus Anett Kontaveit, cu un zâmbet larg, după triumful de la Cluj-Napoca.

Anett, m-ai distrus! Ți s-au deschis porțile spre Turneul Campioanelor. Meriți, ai avut un an extraordinar. Dar până atunci, bucură-te pentru ce ai reușit aici.
- Simona Halep

Anett Kontaveit merge la Turneul Campioanelor

Kontaveit a obținut al patrulea titlu din anul 2021, un cec în valoare de 29.200 de dolari, dar cel mai important biletul spre Turneul Campioanelor. Va fi prima sportivă din Estonia calificată la competiția care închide sezonul competițional. 

Anett a depășit-o in-extremis pe tunisianca Jabeur, prima sub linie în acest moment: „Ons, îmi pare rău că și-am făcut asta. Sper ca anul viitor să ne calificăm amândouă!”.

Citește și alte știri de la Transylvania Open: 

Anett Kontaveit și miza uriașă din finala cu Simona Halep: „Am venit la Cluj cu un singur obiectiv în minte!”

VIDEO Emma Răducanu, surprinsă de organizatorii de la Transylvania Open: „Dumnezeule, de unde le aveți?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
267890
267890  •  01 Noiembrie 2021, 12:54

Anett e o draguță *** dar mai bine nu zic, pentru ca mă cenzurați. Nu cred ca Anett are ce sa ia de la Halep. Diferența dintre cele două constă evident în valoare dar și mai pregnant în atitudine. *** ***. ...***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doar...titi
doar...titi  •  01 Noiembrie 2021, 02:40

superba nuantare... "ai fost"!!!

ntmarcel4
ntmarcel4  •  31 Octombrie 2021, 19:32

way to go Anette !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează