SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Andreea Prisăcariu, un nou mesaj pentru critici: „Știe cineva cât m-am zbătut eu în mocirlă ca să ajung în top 300?”

Andreea Prisăcariu +49   FOTO
Andreea Prisăcariu

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 mai 2022 11:22 / Actualizat sambata, 28 mai 2022 11:29

Andreea Prisăcariu (22 de ani, 295 WTA) avut un discurs dur la adresa celor care o critică și a vorbit despre obstacolele pe care a fost nevoită să le depășească în cariera sa din tenis.

Prisăcariu spune că a fost un chin să intre în top 300 WTA, deoarece nu a beneficiat de invitații la turnee, precum alte jucătoare din circuit.

Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
+45 FOTO

Discursul Andreei Prisăcariu

Știe cineva cât m-am zbătut eu în mocirlă ca să ajung în top 300, fără invitațiile de care au avut parte altele? Cu părinții mei care sunt sponsorii mei, săracii.

Cine îl așteaptă pe Marian Drăgulescu, după eliminarea de la Survivor: „Dacă mă invită, nu spun nu! Dar nu depind de vreun bărbat!”
Survivor
Cine îl așteaptă pe Marian Drăgulescu, după eliminarea de la Survivor: „Dacă mă invită, nu spun nu! Dar nu depind de vreun bărbat!”

Câte zile m-am trezit la 4:00 dimineață ca să mă duc la antrenament? Părinții au investit mult în mine. I-am și întrebat cât și, totuși, cât mai au de gând, dar când mi-au spus că nu are sens să-i întreb asta pentru că nu regretă niciun ban investit în mine, indiferent de rezultate, m-am relaxat.

Știu și sunt conștientă despre ce sume ar fi vorba, mai ales că în ultima perioadă eu plătesc cazarile la hotel. Dacă aș stă să mă gândesc la suma investită de părinți în mine mi s-ar face rău și nu am de gând, am treaba de făcut”, a spus Andreea Prisăcariu la Radio Gold FM.

Citește și alte știri din tenis:

Irina Begu, mare favorită la calificarea în „optimile” Roland Garros! Cine e Leolia Jeanjean, adversara de astăzi

Irina Begu, amendată drastic după ce a fost aproape să lovească un copil cu racheta la Roland Garros

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
balotelli
balotelli  •  28 Mai 2022, 19:05

Vrei să nu te mai înjure lumea? Atunci taci naibii din gură! Nu te mai afișa decât pe teren, fără alte declarații sau show-uri de StandUp... și, chiar dacă vei pierde fiecare meci cu un dublu 0-6, nu-ți va mai reproșa nimeni nimic. Nu uita... De câte ori vei fi tentată să vorbești, taci. Fă-ți un tatuaj cu sfatul pe care l-ai primit, să-ți amintească ce să faci dacă te mănâncă limba. Și toată lumea va avea de câștigat. Mai ales tu.

vasileroaita
vasileroaita  •  28 Mai 2022, 17:30

Cui ii pasa?!?

firi
firi  •  28 Mai 2022, 14:51

Draga mea esti doar tare n gura,in tenis esti si vei fii nula,saracii parinti si au ales un hobby prea scump si inutil...TU. In locul tau as medita serios la propunerea WTA de a te reprofila pe stand up comedy...dar nici acolo nu dai bine cu tatuajele si harfele tale de ***.SHAME ON YOU !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează