SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Andreea Prisăcariu, oripilată de ce a găsit în vestiar la turneul din Italia: „De azi mă voi schimba în natură!”

Andreea Prisăcariu (25 de ani 318 WTA) a fost oripilată de condițiile găsite în vestiarul turneului de la Santa Margherita di Pula. +34   FOTO
Andreea Prisăcariu (25 de ani 318 WTA) a fost oripilată de condițiile găsite în vestiarul turneului de la Santa Margherita di Pula.

Articol de - Publicat sambata, 30 martie 2024 20:44 / Actualizat duminica, 31 martie 2024 19:22

Andreea Prisăcariu (25 de ani, 318 WTA) a fost oripilată de condițiile găsite în vestiarul turneului de la Santa Margherita di Pula.

Santa Margherita di Pula, o destinație turistică din sudul Sardiniei, Italia, găzduiește frecvent turnee din categoria 35K. Andreea Prisăcariu s-a înscris la cea mai recentă competiție organizată pe zgura de aici.

Eliminată în turul secund al probei de simplu, a continuat să joace la dublu, alături de italianca Martina Colmegna. A pierdut în „sferturi”, 5-7, 2-6, în fața perechii Lucie Havlickova - Lola Radivojevic.

FOTO. Andreea Prisăcariu, oripilată de ce a găsit în vestiarul turneului de 35K de la Santa Margherita di Pula

+30 FOTO

Sportiva din România a avut și alt motiv de nemulțumire. A postat pe Instagram un clip în care mai multe mici viețuitoare se plimbă prin vestiarul în care ar fi trebuit să se schimbe.

„Ăsta e vestiarul meu la turneul de 35K din Santa Margherita di Pula. Nu știu ce sunt aceste lucruri și nici nu vreau să aflu. Cu siguranță mă voi schimba în natura începând de astăzi”, a scris Andreea Prisăcariu pe Instagram.

Andreea Prisăcariu, dinamovistă recunoscută, are o nouă echipă favorită în ultima perioadă. A fost prezentă în galeria celor de la Steaua Roșie Belgrad, devenind vedetă în presa din Serbia.

Pasiunea pentru poporul sârb a pornit de la Novak Djokovic, liderul ierarhiei ATP și cel mai titrat jucător din istorie.

Fanii din Serbia mi-au dat mesaj, eu am fost foarte fericită să le răspund, presa din Serbia, cu care am avut eu de-a face, m-a respectat. Mi-au plăcut mult conversațiile avute cu ei, totul a fost minunat. Am găsit un confort în mesajele pe care le primesc de la ei. Mă înțeleg foarte bine cu poporul sârb, vorbesc cu mulți sârbi. Eu nu-i numesc fani, vorbesc despre o comunitate! Dacă fac un live pe Instagram, 90% dintre urmăritori sunt sârbi. Cu unii vorbesc zi de zi, chiar dacă nu ne cunoaștem. Oamenii vor să știe ce mai fac, cum mă simt, când joc, unde joc.

- Andreea Prisăcariu, pentru GSP, în 2023

VIDEO. Andreea Prisăcariu, interviu despre viață, tenis și bullying: „Am avut experiențe pe care nu voiam să le trăiesc” + momentul care a făcut-o să plângă în hohote

Citește și alte știri din tenis:

Irina Begu s-a calificat în finala turneului WTA125 din Antalya » Vrea să egaleze performanța lui Cîrstea și Bogdan din 2023
WTA
Irina Begu s-a calificat în finala turneului WTA125 din Antalya » Vrea să egaleze performanța lui Cîrstea și Bogdan din 2023
Rezultat năucitor în semifinala de la Miami, Sinner - Medvedev » Cel mai drastic eșec al carierei
Miami
Rezultat năucitor în semifinala de la Miami, Sinner - Medvedev » Cel mai drastic eșec al carierei

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
Freyya
Freyya  •  02 Aprilie 2024, 16:07

barf ce naspeta

VardyParty
VardyParty  •  02 Aprilie 2024, 00:24
Postat de VanBasten2000 pe 31 Martie 2024, 20:52

***

Bastenitos!

tristan
tristan  •  01 Aprilie 2024, 10:18

figuri..ce te astepti la turnee de astea de 50 de puncte WTA

Vezi toate comentariile (11)
Comentează