SPORTURI  »  TENIS  »  BCR IAȘI OPEN

VIDEO Andreea Prisăcariu, show înaintea turneului de la Iași: „Dom’ primar, bună ziua, noi ne știm!”

Andreea Prisăcariu (22 de ani, 342 WTA) a stârnit zâmbetele tuturor în timpul conferinței de promovare a turneului feminin de la Iași, programat în perioada 1-7 august 2022. +49   FOTO
Andreea Prisăcariu (22 de ani, 342 WTA) a stârnit zâmbetele tuturor în timpul conferinței de promovare a turneului feminin de la Iași, programat în perioada 1-7 august 2022.

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2022 17:50 / Actualizat joi, 28 iulie 2022 17:50

Andreea Prisăcariu (22 de ani, 342 WTA) a stârnit zâmbetele tuturor în timpul conferinței de promovare a turneului feminin de la Iași, programat în perioada 1-7 august 2022. 

BCR Iași Open, turneu din categoria WTA 125, va aduna la start nume importante din tenisul feminin. Pe tabloul principal a fost invitată și „rebela” Andreea Prisăcariu. Ea a fost aleasă de organziatori să participe și la conferința de prezentare.

Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
+45 FOTO

Andreea Prisăcariu: „Dom’ primar, bună ziua, noi ne știm!”

„Eu o să mă ridic, bună ziua! Asta că să vă văd mai bine pe toți! Mă bucur tare mult să mă aflu aici. Doresc să mulțumesc organizatorilor pentru wildcard-ul acordat! Înseamnă că aveți încredere în mine. Doresc să vă ofer meciuri foarte bune! 

Bineînțeles, pe lângă treaba asta, Iașul oricum se știe că este o atracție turistică și pe plan cultural suntem foarte dezvoltați. Dar lipsea partea sportivă. Și mă bucur tare mult că am schimbat chestia asta. Mai ales că a fost și săptămâna trecută turneu de băieți! Acum facem și de fete! Organizarea e top!”, a spus Prisăcariu. 

115.000$este fondul total de premiere al turneului de la Iași

Andreea Prisăcariu și-a îndreptat atenția către Daniel Dobre, fostul antrenor al Simonei Halep, și Mihai Chirica, primarul din Iași, ambii prezenți la eveniment.

„Dom’ profesor, mă bucur că sunteți alături de noi săptămâna asta. Mereu mi-a plăcut de dumneavoastră! Dom’ primar, bună ziua, noi ne știm! Mă bucur că sunteți aici în stânga. Mă bucur de toată implicarea… Da, ați înțeles voi!”, au fost cuvintele prin care Prisăcariu a stârnit zâmbetele tuturor.

  • Declarațiile lui Prisăcariu de la minutul 20:00 al clipului.

Citește și alte știri din tenis:

Suferința unei multiple campioane de Grand Slam din cauza războiului: „Mi-e teamă că nu-i voi mai vedea niciodată”

Promisiunea Irinei Begu, după titlul de la Palermo: „Nu știu câți ani voi mai juca, dar voi încerca mereu să îmi etalez cel mai bun tenis” + Ședință foto specială

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează