SPORTURI  »  TENIS  »  DECIZIE

Andrei Pavel schimbat. "Federaţia nu mi-a dat un telefon, m-au anunţat jucătorii!" Şi Irina Spîrlea e OUT!

Andrei Pavel
Andrei Pavel

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 octombrie 2011 16:05

UPDATE // Şi Irina Spîrlea a rămas fără post. "Comitetul Director al Federaţiei Române de Tenis a hotărît, la data de 20 octombrie, în urma analizei activitaţii căpitanilor de echipă de la Cupa Davis şi Fed Cup - Andrei Pavel, respectiv Irina Spîrlea, vacantarea acestor posturi. Măsura a fost luată pe fondul necesităţii unei mai susţinute şi continue implicări a căpitanilor de echipă în activitatea celor două echipe. Comitetul Director a solicitat Colegiului Antrenorilor sa faca propuneri pentru reocuparea posturilor pana la data de 15.11.2011", se arată în comunicatul Biroului de Presă al FRT de marţi.

Pavel nu mai e căpitanul nejucător al echipei de Cupă Davis a României


Fostul tenisman Andrei Pavel nu mai este căpitan nejucător al echipei României. Şefii FR Tenis l-au schimbat, dar nu l-au anunţat şi pe Pavel. "M-au sunat Gabriel Trifu şi Horia Tecău să-mi spună că m-au dat afară. De la federaţie n-am primit niciun e-mail, niciun telefon. N-am mai pomenit aşa ceva, mi se pare o chestie foarte rea. N-au caracter, dacă este adevărat. Federaţia poate să facă schimbări, dar este absolut incoresct să nu fiu anunţat. Nu cred că are vreo legătură cu rezultatele. Nu am avut niciun conflict cu nimeni. Dar, când au fost alegeri, am spus că mi se pare mai potrivit ca Florin Segărceanu să fie preşedinte. Poate că mi se trage de aici, altceva nu pot să-mi închipui. Ori eşti cu ei, ori împotriva lor", a spus Pavel conform Mediafax.

"Andrei Pavel nu a fost destituit, ci postul a devenit vacant. Am dori ca omul care este căpitan nejucător la Cupa Davis să se implice mai mult în dezvoltarea tenisului românesc. Or, Andrei Pavel vine doar zece zile pe an în România şi nu corespunde cerinţelor", a declarat Sever Dron, membru în Comitetul Director.

Echipa de Cupa Davis a României a pierdut în luna septembrie barajul cu Cehia de menţinere în Grupa Mondială a Cupei Davis, fiind învinsă cu scorul de 5-0.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
bdgeorge
bdgeorge  •  25 Octombrie 2011, 17:15

cine se ocupa de numiri si destituiri la FRT Sever Dron???? cine mai e si asta??bai vedeti daca e Gogu Viziru disponibil??? il puneti acolo sau un alt "mare" jucator cu nenumarate titluri de Grand Slem Titi Haradau bun si el... la casa omului..

adrian_hora
adrian_hora  •  25 Octombrie 2011, 13:49

"Andrei Pavel nu a fost destituit, ci postul a devenit vacant. Am dori ca omul care este căpitan nejucător la Cupa Davis să se implice mai mult în dezvoltarea tenisului românesc. Or, Andrei Pavel vine doar zece zile pe an în România şi nu corespunde cerinţelor" tare asta - pai cum a devenit vacant daca nu a fost destituit??? ca demisia nu si-a dat-o, iar daca vreti sa dezvoltati tenisul romanesc si voi de la federatie nu sunteti in stare, atunci aduceti pe cineva care e in stare, sa va ia locul. Care e fisa postului capitanului nejucator la cupa davis? In fine, declaratia oficialului respectiv a picat ca musca....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează