SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MONTE CARLO

VIDEO Stupoare la festivitatea de la Monte Carlo » Câștigătorul din Rusia a „comis-o” în fața Prințesei de Monaco: „Mă comport prostește, iertați-mă!”

Andrey Rublev și momentul hilar de la festivitatea de la Monte Carlo
Andrey Rublev și momentul hilar de la festivitatea de la Monte Carlo

Articol de - Publicat luni, 17 aprilie 2023 09:10 / Actualizat marti, 18 aprilie 2023 08:30

Campion în premieră într-un turneu de categorie Masters, rusul Andrey Rublev, locul 6 ATP, a oferit un moment nostim la festivitatea de premiere a prestigiosului turneu de la Monte Carlo, pe care l-a câștigat după o finală palpitantă în fața lui Holger Rune (#7 ATP), elevul lui Patrick Mouratoglou, scor 5-7, 6-2, 7-5. 

Așa cum se întâmplă în mod tradițional la Monte Carlo, campionul din Principat a avut parte de o companie selectă la festivitatea de premiere. Prințul Albert și Prințesa Charlene de Monaco au coborât pe teren pentru a-l premia pe învingător, care a comis o eroare nevinovată în discursul său.

Rublev a confundat-o pe soția Prințului Albert cu președinta Federației de Tenis din Monaco, Melanie-Antoinette de Massy. Atenționat de „Monsieur” Albert, jucătorul din Rusia și-a corectat, stânjenit, eroarea: „Am stat prea mult în soare, îmi pare rău! Mă comport prostește, să știți, iertați-mă”. 

Andrey Rublev, moment amuzant în festivitatea de premiere de la Monte Carlo

Ce afirmase Rublev și cum s-a petrecut momentul respectiv? 

„Cum să încep? Vreau să-l felicit pe Holger pentru săptămâna extraordinară pe care a avut-o. Știu că e greu să pierzi în finală. Ești foarte tânăr și deja ai câștigat un titlu Masters 1000. Lasă-mă și pe mine să câștig unul, omule. Iată că azi m-ai lăsat. 

Vreau, de asemenea, să le mulțumesc Prințului și Prințesei pentru că organizați acest turneu minunat, dar și lui Melanie...” (n.r. momentul în care Rublev le-a confundat pe cele două). (...) Aproape că am uitat. Vreau să mulțumesc și echipei mele, e cel mai mare titlu al nostru. Vă mulțumesc pentru ajutor. Sper să nu vă enervez atât de mult”. 

„Vreau să mulțumesc și fanilor. Sunt din țara din care sunt și să mă susțineți peste tot e nemaipomenit pentru mine”, a adăugat rusul în vârstă de 25 de ani. 

Rezumatul finalei Andrey Rublev - Holger Rune

Citește și alte știri din tenis: 

România, învinsă de Slovenia în Billie Jean King Cup deși a avut 2-0 după prima zi » Niculescu și Bara au pierdut meciul decisiv

Grigor Dimitrov, jefuit pe străzile din Barcelona » Pagubă de 70.000 de euro

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (13)
istet10
istet10  •  18 Aprilie 2023, 17:46
Postat de lapusneanul pe 18 Aprilie 2023, 07:08

du-te ma, și plimba ursul..ce poate face un sportiv în fata unui dictator ? nu are cum sa ia atitudine , are familia și rudele în Rusia , abia așteaptă aia sa-i ia la " intrebari"..

El poate sa spuna ca renunta la cetatenie. Dar spectatorii sai, care sunt mai multi pot face.

lapusneanul
lapusneanul  •  18 Aprilie 2023, 07:08
Postat de istet10 pe 17 Aprilie 2023, 19:15

Aici sunt de acord cu tine. O presiune in plus, poate pricep si tolomacii aia din Rusia ca sustin un act criminal. Daca nu pricep, nu au ce cauta in lumea civilizata.

du-te ma, și plimba ursul..ce poate face un sportiv în fata unui dictator ? nu are cum sa ia atitudine , are familia și rudele în Rusia , abia așteaptă aia sa-i ia la " intrebari"..

lapusneanul
lapusneanul  •  18 Aprilie 2023, 07:02

Dinule, danezul Rune e fostul elev a lui Mouratoglou !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează