SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Andrey Rublev, ce mașinărie! Rusul a mai câștigat un turneu important și e peste Djokovic în 2020

Andrey Rublev. foto: Guliver/Getty Images
Andrey Rublev. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 17:04 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 17:07

Andrey Rublev (23 de ani, 8 ATP) s-a impus duminică în turneul de la Viena, de categorie ATP 500, și a obținut biletul pentru balul de final de la Londra, 15-22 noiembrie.

Rusul în vârstă de 23 de ani l-a învins în finală pe Lorenzo Sonego (25 de ani, 32 ATP), cel care-l eliminase pe Novak Djokovic, cu 6-4, 6-4 într-o oră și nouăsprezece minute.

„E un trofeu special pentru mine, bunica mea era austriacă, așa că și eu am sânge austriac”, a spus Rublev. 

El este la al cincilea succes al sezonului, după cele de la Doha, Adelaide, Hamburg și Sankt Petersburg, Andrey având în palmares 7 turnee câștigate. De altfel, Rublev e lider la numărul de turnee câștigate în 2020. El are cinci triumfuri, depășindu-l pe Novak Djokovic, liderul mondial, care are patru titluri.

VIDEO Rezumatul meciului Rublev - Sonego

VIDEO Irina Bara povestește întâlnirea cu jucătorul favorit din ATP: „L-am rugat să facă o poză cu mine și m-a luat în brațe”

Citește și alte știri din tenis: 

A pierdut Novak Djokovic intenționat la Viena? „Mi-am îndeplinit misiunea”

EXCLUSIV Mărturie fabuloasă la GSP Live! Cum era Irina Bara să-l „rupă” pe Rafael Nadal la Roland Garros 2020: „Nu puteam să trăiesc cu așa ceva”

VIDEO Irina Bara povestește întâlnirea cu jucătorul favorit din ATP: „L-am rugat să facă o poză cu mine și m-a luat în brațe. Asta m-a impresionat la el”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează