SPORTURI  »  TENIS  »  PARIS

VIDEO A atacat organizatorii după ce s-a calificat în semifinala cu Djokovic: „O nebunie. Mulțumesc, e uimitor”

Andrey Rublev, ironic după ce s-a calificat în semifinale la Paris
Andrey Rublev, ironic după ce s-a calificat în semifinale la Paris

Articol de - Publicat sambata, 04 noiembrie 2023 13:47 / Actualizat sambata, 04 noiembrie 2023 14:10

Andrey Rublev (26 de ani, locul 5 ATP) s-a calificat noaptea trecută în semifinalele Mastersului de la Paris, după 4-6, 6-3, 6-1 cu Alex De Minaur. La nici 24 de ore distanță, rusul are meci cu Novak Djokovic și este iritat teribil de program.

Rublev a început cu stângul meciul contra australianului Alex De Minaur, a cedat primul set după ce și-a pierdut serviciul la 4-4, dar a avut ulterior tăria de a reveni și a-și adjudeca victoria.

Calificat în semifinalele turneului după două ore de luptă cu De Minaur, Rublev a rămas cu numai 16 ore de odihnă înaintea duelului cu Novak Djokovic, având în vedere că meciul va începe undeva după ora locală 17:00, adică 18:00 în România.

Mărturie în premieră! Patrick Mouratoglou: „Mă simt responsabil, noi i-am recomandat acel supliment, s-a întâmplat să fie contaminat”
DEZVĂLUIRI
Mărturie în premieră! Patrick Mouratoglou: „Mă simt responsabil, noi i-am recomandat acel supliment, s-a întâmplat să fie contaminat”

VIDEO. Rublev, acid după ce s-a calificat în semifinale la Paris: „Uimitor program, mulțumesc”

Programul stabilit de organizatorii turneului din Paris l-a iritat pe Rublev, care a lansat mai multe ironii la finalul meciului din sferturi.

Acum, după meci, trebuie să iau cina, să merg la recuperare, apoi la hotel să fac duș, deci nu știu când voi merge la somn, la 4-5? O nebunie.

Uimitor program, mulțumesc (n.r. - ironic, arată semne de aprobare). Și mai sunt și în consiliul ATP. ATP, suntem împreună”, a comentat rusul.

Andrey Rublev: „Nu am înțeles nimic din meciurile cu Djokovic”

Referitor la meciul cu Djokovic, care l-a învins în toate meciurile directe de până acum, Rublev a spus, cu zâmbetul pe buze:

„Nu am înțeles nimic din meciurile cu el, de 4 ori m-a bătut aproape la zero, așa că nu am înțeles nimic, omule. Vom vedea mâine”.

Tot din tenis: 

Iga Swiatek, victorie convingătoare cu Ons Jabeur și parcurs perfect la Turneul Campioanelor! Cunoaștem semifinalele competiției

Campioana olimpică en titre a anunțat că este însărcinată » Imaginea prin care a făcut anunțul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează