SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

VIDEO Andy Murray, cinci seturi senzaționale la Wimbledon! Urmează un blockbuster în turul III

Andy Murray / foto: Guliver/Getty Images
Andy Murray / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iulie 2021 08:40 / Actualizat joi, 01 iulie 2021 19:01

Andy Murray (34 de ani, 118 ATP) s-a calificat luni seara în turul III la Wimbledon, după un meci dramatic, de cinci seturi, câștigat în fața neamțului Oscar Otte (27 de ani, 151 ATP). 

  • Dublu campion la Wimbledon, Murray s-a impus cu 6-3, 4-6, 4-6, 6-4, 6-2, la capătul unui meci care a durat trei orei și 52 de minute.

Andy Murray, fost lider mondial, trăiește o a doua tinerețe la ediția din acest an de la Wimbledon. După ce l-a învins pe Nikoloz Basilashvili în primul tur, scoțianul a avut parte de un meci maraton în turul secund. Neamțul Oscar Otte, care îi luase două seturi lui Zverev la Roland Garros, a făcut un nou meci mare și a fost aproape să-l trimită acasă pe reprezentantul gazdelor.

După ce a câștigat primul set (6-3), Murray a intrat într-un pasaj inconstant de joc. A început să greșească foarte mult, iar neamțul nu a ezitat să-i taxeze erorile. Otte a revenit și și-a adjudecat următoarele două seturi, 6-4, 6-4, iar Murray era cu un pas în afara turneului. La jumătatea setului patru, meciul s-a întrerupt pentru ca acoperișul de pe Arena Centrală să fie tras. 

Andy Murray revine de la 1-2 la seturi și se califică în turul III la Wimbledon

Pauza i-a prins bine lui Murray, care a revenit cu un joc mult mai agresiv. A făcut break imediat și a trimis setul în decisiv. Experiența superioară a lui Murray și-a spus cuvântul în decisiv. Britanicul a fructificat toate șansele avute și n-a greșit deloc la serviciu

Calificare în turul III pentru Murray, acolo unde îl aștepată Denis Shapovalov, în ceea ce va fi un adevărat blockbuster.

VIDEO Andy Murray, interviu după victoria din turul secund de la Wimbledon

Citește și alte știri din tenis: 

EXCLUSIV Emma Răducanu, dialog cu Gazeta Sporturilor după prima victorie a carierei la Wimbledon: „O vizitez pe mamaia de câteva ori pe an. Să fiu sinceră, mâncarea voastră e incredibilă!”

VIDEO Victorie senzațională pentru Irina Begu! E în turul 3 la Wimbledon și o va înfrunta pe Swiatek

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
maresal_rinu
maresal_rinu  •  01 Iulie 2021, 17:01

Îmi place că moderatorul blocheaza orice critică si orice ironie la adresa gsp sau la orice alt subiect dar să modereze articoulul nu îi dă în minte (cam cum își impart poziția 151 cei doi jucători?)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează