SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA DUBAI

Andy Murray doboară liderul mondial

Articol de - Publicat luni, 03 martie 2008 00:00

Andy Murray produce marea surpriză a turneului de la Dubai. Marea speranţă a britanicilor a reuşit să îl învingă pe numărul unu mondial Roger Federer, scor 6-7(6) 6-3 6-4.

Deşi Roger se impusese în primul set la tie-break, Andy a egalat situaţia, obţinînd un game pe serviciul elveţianului. În decisiv, Murray a jucat incredibil, dominînd "maşinăria elveţiană" de la un cap la altul, reuşind un nou break la care "Fedex" nu a avut replică.

Roger Federer nu a mai părăsit un turneu încă din runda inaugurală din martie 2007, cînd argentinianul Guillermo Canas îl elimina în primul tur de la Indian Wells, scor 5-7, 2-6.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
 •  03 Martie 2008, 22:48

"Roger Federer nu a mai părăsit un turneu a

 •  03 Martie 2008, 22:43

Federer are in acest moment 6330 de puncte si saptamana viitoare va avea cu 300 mai putin pentru ca nu si-a aparat niciun punct la Dubai. Daca ajunge in finala Nadal o sa aiba saptamana viitoare 6075 de puncte,cu 45 de puncte mai mult decat elvetian.Ii va fi greu pentru ca are sanse mari sa ii intalneasca pe Roddick si Djokovic pana in finala.Nici in primul tur nu are un adversar de neglijat:Kohlschreiber(cel care l-a invins pe Roddick la Australian Open) Acu' sa analizam putin ultima parte a articolului:"Roger Federer nu a mai părăsit un turneu a

 •  03 Martie 2008, 22:30

are sanse sa piarda chiar de saptamana viitoare primul loc :D

Vezi toate comentariile (10)
Comentează