SPORTURI  »  TENIS  »  ATP QUEEN'S

Andy Murray nu știe când va juca din nou la simplu: „Chiar dacă nu am mai avut dureri, tot m-am simțit țeapăn”

Andy Murray, în dreapta, alături de Feliciano Lopez // Foto: Reuters
Andy Murray, în dreapta, alături de Feliciano Lopez // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 24 iunie 2019 18:37

Scoțianul Andy Murray, 32 de ani, locul 148 ATP, a revenit pe teren după operația din ianuarie și a câștigat turneul de dublu de la Queen's alături de Feliciano Lopez.

După triumf, Murray a vorbit despre starea de sănătate și a spus că nu știe când va reveni și pe tabloul de simplu.

E ușor acum să mă las luat de val, însă nu am stabilit o dată când o să mă întorc pe teren și la simplu. Știu cum a fost corpul meu după fiecare meci. Chiar dacă nu am mai avut dureri, tot m-am simțit țeapăn”, a scris Murray într-un material pentru BBC.

Jucătorul de tenis în vârstă de 32 de ani va evolua la dublu la al treilea turneu de Mare Șlem al anului, Wimbledon, între 1 și 14 iulie, alături de Pierre Hugues Herbert.

Citește și:

Ashleigh Barty, decizie importantă înainte de Wimbledon: „E o accidentare care nu-mi dă pace de la 16 ani”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează