SPORTURI  »  TENIS  »  WTA EASTBOURNE

WTA EASTBOURNE // Ashleigh Barty, decizie importantă înainte de Wimbledon: „E o accidentare care nu-mi dă pace de la 16 ani”

Ashleigh Barty s-a impus duminică la Birmingham // FOTO: Guliver/Getty Images
Ashleigh Barty s-a impus duminică la Birmingham // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iunie 2019 18:20

Ashleigh Barty, 23 de ani, noul lider mondial din clasamentul WTA, a luat decizia să se retragă de la turneul de la Eastbourne, competiție la care evoluează și Simona Halep (27 de ani, 7 WTA).

Barty, care are probleme la tendonul lui Ahile, a decis să abandoneze de la Eastbourne la scurt timp după ce s-a impus în competiția de la Birmingham. Australianca se afla pe aceeași parte de tablou cu Simona Halep.

„Este o accidentare care nu-mi dă pace de la vârsta de 16 ani. De fiecare dată apare când trec printr-o perioadă mai încărcată . Ştiu cum o pot ţine sub control, dar acum trebuie să mă odihnesc

Cred că totul va fi ok pentru turneul de la Wimbledon. Am nevoie de 3-4 zile de pauză pentru ca să fiu 100% la finalul săptămânii. Mă voi odihni, va trebui să am grijă de câte ori lovesc mingea, mai ales când servesc”, a explicat Barty, conform BBC. 

Simona Halep, locul 7 WTA, va juca direct în turul II cu învingătoarea meciului dintre Camila Giorgi (41 WTA) și Su-Wei Hsieh (29 WTA). Partida se va juca miercuri.

Vezi și: VIDEO Mihaela Buzărnescu, OUT din primul tur la Eastborune! Eliminată în două seturi de Jelena Ostapenko

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează