SPORTURI  »  TENIS  »  ATP WORLD TOUR

Andy Murray l-a devansat pe Novak Djokovic şi ocupă locul 3 în clasamentul ATP

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2009 00:00

Tenismenul britanic Andy Murray se află pe locul 3 în ierarhia ATP, după ce l-a devansat pe Novak Djokovic, sârbul ocupând această poziţie timp de un an şi opt luni, conform clasamentului dat publicităţii luni de site-ul oficial al ATP.

Diferenţa dintre cei doi tenismeni este de doar 70 de puncte. Pe primul loc în acest clasament continuă să fie Rafael Nadal, în timp ce pe locul 2 este elveţianul Roger Federer.

Andy Murray va împlini pe 15 mai 22 de ani şi aceasta este cea mai bună clasare din cariera sa. Britanicul a cucerit până acum 11 titluri ATP, dar niciunul de Mare şlem, el reuşind o finală la US Open în 2008 când a fost învins de Roger Federer.

Novak Djokovic are 21 de ani şi a devenit numărul 3 mondial pe 13 august 2007. În 2008, el a cucerit primul titlu de Mare şlem din carieră, Australian Open, în timp ce la Jocurile Olimpice de la Beijing a cucerit medalia de bronz la simplu, după ce a pierdut în semifinale la Nadal şi l-a învins apoi pe James Blake.

Sursă: NewsIn

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează