SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Andy Murray, reacție după eliminarea prematură a Emmei Răducanu de la Indian Wells: „Toată lumea se aștepta la asta, să fiu sincer!”

Emma Răducanu
Foto: Imago
Emma Răducanu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 11 octombrie 2021 15:10 / Actualizat luni, 11 octombrie 2021 15:47

Emma Răducanu (18 ani, locul 22 WTA) a fost eliminată de Aliaksandra Sasnovich (27 de ani, 100 WTA) în turul 2 la Indian Wells, scor 2-6, 4-6. Andy Murray, fost număr 1 mondial, a comentat înfrângerea jucătoarei de tenis britanice, acesta nefiind surprins de eșecul Emmei, ba chiar așteptându-se la un astfel de deznodământ.

„Ce s-a întâmplat acolo (n.r. - la US Open) a fost, evident, incredibil, dar în tenis sau în alte sporturi lucrurile nu merg mereu doar pe o pantă ascendentă. Există mereu mici lovituri de-a lungul traseului. E doar un mic eșec, dar cred că mai toată lumea se cam aștepta la asta. Nu cred că e nimic neașteptat, să fiu sincer. 

Nu o cunosc incredibil de bine, știu doar că toți oamenii care au lucrat sau au fost în prejma ei spun același lucru. Evident, e incredibil de deșteaptă și foarte bine educată, așa că te aștepți să fie capabilă de a gestiona toate aceste lucruri mai bine decât majoritatea, și într-o manieră mai matură decât aș fi făcut-o eu la 18 ani.

S-a comportat perfect. În timp, sunt sigur că va învăța cum să abordeze mai bine totul, cum să își pună în echilibru viața sportivă, cea comercială și toate lucrurile din afara terenului”, a declarat Murray pentru Daily Mail.

În primul meci după succesul de la US Open, jucătoarea cu tată român și mamă din China a pierdut surprinzător, fiind învinsă clar de bielorusă, care avea să treacă și de Simona Halep în turul III. 

Emma Răducanu, explicații după eșecul de la Indian Wells: „Pot să iau înfrângerea ca pe o lecție”

La finalul partidei, Răducanu a încercat să găsească explicații pentru eșecul neașteptat, spunând că este încă la începutul carierei și că are nevoie să se acomodeze cu circuitul. 

„Cred că Aliaksandra a făcut un meci foarte bun. A fost mai bună decât mine și merita să câștige. A trebuit să mă obișnuiesc să joc în aceste condiții. A fost prima dată când am jucat la Indian Wells. Să joci noaptea este diferit. Nu am avut multă experiență cu meciurile jucate noaptea. 

Sunt încă nouă în circuit. Experiența vine jucând în fiecare săptămână și trecând prin diferite situații. Sunt oarecum bucuroasă că s-a întâmplat asta acum, pentru că pot să învăț, pot s-o iau ca pe o lecție. Voi avea mai multă experiență. Dezamăgire va fi după fiecare înfrângere. 

Dar o dată ești sus, iar altă dată ești jos. Nu am pus multă presiune pe mine pentru că încă nu am experiență”, a spus Emma Răducanu, citată de presa din Anglia.

Citește alte știri din tenis:

„Dai ca disperata!” » Simona Halep a cedat nervos în timpul meciului cu Aliaksandra Sasnovich

Sorana Cîrstea, eliminată dramatic de Svitolina în „șaisprezecimile” Indian Wells! Begu, OUT și ea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
robotucigas
robotucigas  •  11 Octombrie 2021, 17:49

După mine era de așteptat, nu o vad pe fata asta mare sportivă. Sa ne gândim ce adversare a avut. Unele slabe, altele în cădere liberă. Și uite asa nebăgată de nimeni în. Seama a luat ceva. Doar ca mișto ul nu se practică în sport, uitați-vă la Halep, de când a dat de cârnat. Frate nimic nu mai joacă, se văita ca o doare în fund și în spate. Dar ea defapt nu mai are chef. Și o indemn pe doamna halep sa se retragă cât nu va ajunge de rasul curcilor ca Sharapova. Ori te dedici tenisului, ori lăsate de el dacă nu ai chef. Asa este și fetița asta e a. Vrea, dar cumva gândul ei nu este la tenis. Cu toate astea, îmi place ca vrea să-și vadă originile. Mulți spun ca este încrezută, ca nu știe română. Pai dacă nu se vorbea în casă, dacă cocosul a fost femeia, se vorba chineza. Cu toate astea un fost antrenor al ei spunea ca voia sa vorbească cu el în română, asta arată că mulți *** care o critică greșesc. Nu este vina ei ca s-a născut acolo și trăiește acolo. Serios, cine ajuta sportivi în România? Și uite asa, romani concurează pentru alte țări. România cumva este peste tot.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează