SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Anett Kontaveit revine senzațional de la 0-4 în decisiv și se califică în semifinalele turneului de la Miami!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 26 martie 2019 23:11

Estona Anett Kontaveit (19 WTA) a trecut de taiwaneza Su-Wei Hsieh (27 WTA) și s-a calificat în semifinalele turneului de la Miami.

  • Simona Halep - Qiang Wang se joacă miercuri, la o oră ce urmează a fi anunțată de organizatori, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport.

Hsieh, jucătoarea care a impresionat-o pe Halep cu evoluțiile din această săptămână, și-a continuat marșul triumfal încă un set și trei game-uri. A câștigat categoric actul de debut, scor 6-3, după doar 33 de minute, apoi a reușit un break rapid în setul secund. Kontaveit a revenit și a împins meciul într-un decisiv dramatic. Taiwaneza Hsieh s-a desprins la 4-0, apoi a avut 5-3 și o șansă de a servi pentru meci, dar a clacat. 

Kontaveit va juca în turul următor împotriva câștigătoarei din duelul Petra Kvitova (2 WTA) - Ashleigh Barty (11 WTA). Cele două se înfruntă la noapte, în jurul orei 01:30.

Celelalte două sferturi de finală, din jumătatea inferioară, se joacă mâine între Simona Halep (3 WTA) - Qiang Wang (18 WTA) și Karolina Pliskova (7 WTA) - Martketa Vondrousova (59 WTA).

Kontaveit a trecut în optimi de Andreescu

 

Vezi și: 

FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP // Caroline Garcia, pauză până la turneul de la Stuttgart! Ratează duelul de Fed Cup contra României?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fuller
fuller  •  27 Martie 2019, 19:58

imi pare rau de Hsieh. Are un stil inovativ, plin de fantezie, in contrast cu bum-bum-ul actual. As fi dorit sa o vad mai departe.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează