SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP // Caroline Garcia, pauză până la turneul de la Stuttgart! Ratează duelul de Fed Cup contra României?

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 26 martie 2019 19:06

Franțuzoaica Caroline Garcia (25 de ani, 21 WTA) a decis să ia o pauză până la începutul sezonului de zgură și poate lipsi în semifinala de Fed Cup contra României. 

  • Franța - România, în semifinalele Fed Cup, se joacă pe 20 și 21 aprilie, la Rouen.  
  • Turneul de la Sttutgart, primul al sezonului de zgură, începe pe 22 aprilie. 

„Am obținut două victorii solide la Miami. Încerc să transpun gradual ceea ce lucrez la antrenament. Rezultatele sunt îmbucurătoare, îmi dau încredere că merg pe drumul cel bun.

Mereu e interesantă schimbarea suprafeței. Sunt două, trei lucruri care necesită o adaptare treptată. Acest lucru e benefic și pentru pshihicul tău. Te simți de parcă ai începe un sezon nou. E un sentiment de aer proaspăt”, și-a motivat Garcia decizia de a nu mai juca pe hard până lunile următoare.

Florin Segărceanu a anunțat lotul României pentru meciul cu Franța din Fed Cup: „E cea mai bună echipă în acest moment”

Joacă în meciul de Fed Cup?

Franța primește vizita României pe 20 și 21 aprilie, la Rouen, în semifinalele Fed Cup. Garcia nu e o prezență constantă în echipa Franței. Principala rachetă a adversarei României îi ține pe toți în suspans după ce a anunțat că următorul turneu va fi cel de la Stuttgart, care începe pe 22 aprilie, imediat după înfruntarea din Fed Cup.

9 aprilieeste data limită la care căpitanul Julien Benneteau trebuie să anunțe lotul Franței pentru semifinala cu România

Vezi și: 

Simona Halep, impresionată de o jucătoare calificată în „sferturile” de la Miami: „Are tot ce îi trebuie. Ascunde mingea într-un mod incredibil”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează