SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA, 20-21 APRILIE

FRANȚA - ROMÂNIA FED CUP // Florin Segărceanu a anunțat lotul României pentru meciul cu Franța din Fed Cup: „E cea mai bună echipă în acest moment”

Florin Segărceanu
Florin Segărceanu

Articol de GSP - Publicat luni, 25 martie 2019 14:39

România va juca împotriva Franței, la Rouen, în semifinalele Fed Cup. Partidele se vor disputa în weekendul 20-21 aprilie.

Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al României, a anunțat numele jucătoarelor convocate. Din echipa României vor face parte: Simona Halep (3 WTA), Mihaela Buzărnescu (32), Irina Begu (70), Monica Niculescu (138) și Raluca Olaru (36 WTA la dublu)

„Am promis că voi anunța echipa care va juca împotriva Franței după ce se va termina turneul de la Miami, dar din punctul meu de vedere lucrurile sunt deja clare și am ținut să fac anunțul acum, pentru a evita alte atacuri în presa de scandal la adresa acestei echipe.

Este clar pentru toți cei care urmăresc tenisul, că aceasta este cea mai bună echipă a României în acest moment. Avem, la simplu, patru jucătoare capabile să joace la cel mai înalt nivel, o avem pe Simona în mare formă, Monica a demonstrat și ea o revenire incredibilă, și un caracter de luptătoare de care avem atâta nevoie.

Apoi, sunt semne bune și din partea Mihaelei și a Irinei, care au demonstrat că pot juca bine, iar în aceste condiții mai aveam nevoie de o a cincea jucătoare specializată pe dublu, pentru a putea, la nevoie, să avem o alternativă pentru cel de-al cincelea meci, care ar putea fi decisiv.

Iar Raluca Olaru este, evident, cea mai în formă jucătoare de dublu pe care o puteam convoca, ea fiind, deja, calificată în sferturile de finală la Miami” și-a explicat Florin Segărceanu alegerea.

Florin Segărceanu: „nU EXISTĂ NICIUN CONFLICT”

Florin Segărceanu a vorbit și despre situația de la lot, făcând referire la presupusul scandal din echipa de Fed Cup. (Detalii AICI)

Căpitanul nejucător susține că între jucătoare și Federația de Tenis nu există niciun conflict și că acestea și-au primit banii. În plus, Segărceanu a afirmat că Simona Halep nu a cerut excluderea sau convocarea unei jucătoare.

„Toate fetele din echipă au avut parte de un tratament corect din partea federației precum și din partea noastră, a mea și a Alinei Tecșor. Eu pot să vă asigur că nu există niciun scandal în echipa de Fed Cup a României așa cum, vă garantez că, niciodată, Simona Halep nu a condiționat prezența ei în echipă în nicun fel.

Simona nu a cerut niciodată ca o jucătoare să nu fie chemată, nu a stabilit niciodată cine să joace și cine nu, nu a vrut niciodată mai mulți bani, cum ați văzut că se mai întâmplă în lume, și, probabil cel mai important lucru, Simona este cea care a insistat întotdeauna ca banii care vin de la ITF, exclusiv pentru premierea jucătoarelor, să se împartă în mod egal între toate fetele, indiferent dacă au jucat sau nu. Și așa s-a întâmplat și după meciul din Cehia, iar toate fetele au primit, deja, sumele cuvenite”, a spus Florin Segărceanu.

  • Francezii au decis ca meciul se joace pe zgură, în Sala Kindarena din Rouen, o construcție cu 5.234 de locuri. Va fi prima reprezentație din Fed Cup pe care Rouen o va găzdui.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  26 Martie 2019, 02:45
Postat de bazinga pe 25 Martie 2019, 16:48

Vai de capul lui!Care sunt ""semnele bune"" din partea lui Buzarnescu,care momentan este TERMINATA 100 %?

Miki e inca bandajata dupa accidentare, are ceva dificultati la deplasarea pe teren, dar nu e terminata, o sa vedeti.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  26 Martie 2019, 02:43
Postat de merace pe 25 Martie 2019, 22:43

Deci ce propui tu ca sa ajunga Bianca Andreescu in echipa Romaniei, daca ea e nascuta in Canada si a ales sa reprezinte Canada?!

Nu a ales sa joace pentru Canada, a fost ceva natural. Nimeni nu i-a propus niciodata sa joace pentru Romania.

merace
merace  •  25 Martie 2019, 22:49
Postat de bazinga pe 25 Martie 2019, 16:48

Vai de capul lui!Care sunt ""semnele bune"" din partea lui Buzarnescu,care momentan este TERMINATA 100 %?

Poti tu sa propui o echipa mai buna, doar te dai mare criticand ce fac altii?!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează