SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Libertatea: scandal la lotul de Fed Cup! Jucătoarele ar fi amenințat cu greva, vestiarul a dat în clocot! + Avertisment dur: „Ai grijă ce faci la Miami!”

Echipa României de Fed Cup
Echipa României de Fed Cup

Articol de GSP - Publicat joi, 21 martie 2019 10:27

Echipa României de Fed Cup va juca în semifinalele competiției cu Franța, în weekend-ul 20-21 aprilie, dar atmosfera la lot pare a fi una extrem de tensionată, conform ziarului Libertatea.

Simona Halep (locul 2 WTA), Mihaela Buzărnescu (32), Irina Begu (70), Sorana Cîrstea (103), Ana Bogdan (107), Monica Niculescu (138), alături de Marius Copil (73 ATP), Horia Tecău (31, la dublu) și Florin Mergea (69, la dublu) s-au întâlnit la Miami pentru a discuta problemele pe care le au cu Federația Română de Tenis și au ales să trimită o scrisoare către FRT, potrivit Libertatea.

Jucătoarele solicitau să li se pună când vor primi banii pentru calificarea în semifinalele Fed Cup, iar FRT le-ar fi plătit de urgență o parte din sumele datorate.  Până la urmă, sportivii au fost calmați și greva a fost oprită de antrenorii de pe lângă jucători, care sunt angajați și la FRT: Adrian Marcu, Teo Cercel și Daniel Dobre.

Ana Bogdan amenințată?

Libertatea notează că Alina Tecșor Cercel, antrenoarea echipei de Fed Cup, ar fi avertizat-o pe Ana Bogdan că și-ar pierde locul în echipă. „Ai grijă cum joci la Miami că te scoatem”, i-ar fi spus Tecșor.

„Niciodată nu a existat o discuție cu Ana Bogdan precum cea pe care o descrieți. Nu sunt genul. Lotul va fi anunțat cu 10 zile înaintea deplasării” Alina Tecșor Cercel

Alina Tecșor Cercel și Florin Segărceanu, căpitanul nejucător, ar fi decis deja echipa pentru duelul cu Franța. Simona Halep și Irina Begu ar urma să joace în meciurile de simplu, iar Monica Niculescu și Raluca Olaru ar urma să facă pereche la dublu. Mihaela Buzărnescu ar urma să fie a cincea jucătoare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
merace
merace  •  21 Martie 2019, 20:21

LIBERTATEA ar fi spus si ceva bun vreodata! :D As vrea sa vad un articol pe tema asta!

10154976492293690
Szasz Andrei  •  21 Martie 2019, 19:21

Am scris intr-o postare anterioara ca experimente si variante de perechi de dublu se pot face la turneele care mai sunt de jucat pana la meciul cu Franta. In Franta trebuie sa aliniem cea mai buna formula si la dublu si la meciurile de simplu, dar daca exista tensiuni intre jucatoare si federatie e mare pacat pentru ca acest lucru s-ar putea rasfrange asupra rezultatelor urmatoare. La dublu perechea Begu/Niculescu mi se parea cea mai buna, dar alte variante nu trebuie scoase din calcul, ci trebuia incercate la Miami si la urmatoarele turnee pe zgura care incep dupa Miami. Folosirea Irinei Begu in meciurile de simplu in locul lui Buzarnescu trebuie hotarata cu putin inaintea semifinalei cu Franta in functie de forma de moment. Iarasi spun ca multi altii, ce mare pacat ca Bianca Andreescu nu joaca pentru Romania, astfel s-ar fi rezolvat problema cine sa joace meciurile de simplu cel putin in prima zi a semifinalei, iar la dublu as fi pariat pe Begu/Niculescu, perechea ce ne-a calificat in semifinale !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează