SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Angelique Kerber trăiește cele mai agitate zile: ”E o nebunie să fiu numărul 2 în lume!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2016 00:00

Angelique Kerber, cîștigătoarea Australian Open, a declarat că a trăit cele mai agitate zile din viața sa după finala în fața Serenei Williams.

"Nu am dormit deloc în noaptea finalei. M-am întors la 4 dimineața la hotel și apoi am mers la bar. La ora 7 aveam deja primul meu interviu. Nu am avut nici o șansă să dorm. Voi fi însă, în cîteva ore, în avion și sigur voi dormi toate cele 24 de ore pînă acasă", a spus nemțoaica.

Ajunsă pe locul 2 mondial, detronînd-o pe Simona Halep, Kerber a spus: "Pare o nebunie să fii numărul doi în lume. E cel mai sus loc pe care am fost vreodată și e ceva atît de special. E un sentiment nemaipomenit".

Pe site-ul oficial, Angelique a fost întrebată și despre pariul de a înota în rîul Yarra. "Cînd mă plimbam de-a lungul rîului am vorbit de ceea ce a făcut și Jim Courier cu mult timp în urmă. Și atunci a încolțit ideea pariului. Dacă voi cîștiga trofeul, să mă arunc în rîu", a povestit Kerber.

"A fost foarte frig, iar apa era un pic murdară, a trebuit să mă concentrez să țin capul deasupra, dar a fost ok", a încheiat Angelique, care a pozat în fața clădirii Guvernului australian cu trofeul în brațe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
893496014006517
Marian Dinu  •  03 Februarie 2016, 15:43

Un numar 2 adevarat.....castigatoare a unui grand slam intr-o finala cu numarul 1, asta inseamna sa fi un numar 1,2 sau chiar 3

886580961417329
Liviu Cristea  •  03 Februarie 2016, 12:19
Postat de wowmashha pe 03 Februarie 2016, 09:11

ohh doamne ce mai femela in comp[aratie cu halep ..nimeni in drum ,,

Tocmai pt faptul ca fizicul nu o prea ajuta e de laudat-Simona- pt ca a ajuns atat de sus. Numa zic

valiza.epo
valiza.epo  •  03 Februarie 2016, 09:34

Uitati-va la picioarele ei, in pozitie relaxata! Vedeti ce poate face ***?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează