SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP - AMANDA ANISIMOVA 2-6, 4-6 // Anisimova a lăsat mască presa internațională: „Un nou star se naște la Roland Garros!” » Ce au scris CNN, Bild, Eurosport și BBC

Amanda Anisimova // FOTO: Guliver/Getty Images
Amanda Anisimova // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iunie 2019 15:10

SIMONA HALEP, OUT DE LA ROLAND GARROS // Amanda Anisimova (17 ani, 51 WTA) a produs o surpriză mare la Roland Garros, reușind s-o elimine pe campioana en-titre Simona Halep (27 de ani, 3 WTA), după un meci pe care l-a controlat în totalitate, scor 6-2, 6-4. 

Victoria entuziasmantă a puștoaicei de 17 ani n-a rămas fără ecouri în presa internațională, care e surprinsă că o jucătoare fără prea mare experiență a trimis acasă o tenismenă de calibrul Simonei Halep. 

„Adolescenta americană a produs surpriza în fața campioanei din 2018 și va juca în semifinale la Roland Garros. Un nou star se naște la Roland Garros”, a scris BBC.

„Noua senzație din tenis a produs o supersurpriză la Paris. Amanda Anisimova a învins-o pe Simona Halep în ceea ce reprezintă cea mai importantă victorie a carierei sale”, notează și nemții de la Bild.

Simona Halep, campioana de anul trecut a fost surclasată”, a titrat CNN, în timp ce jurnaliștii de la Eurosport au remarcat la rândul lor jocul solid al Anisimovei: „S-a impus după doar o oră și 8 minute și a transmis un mesaj lumii tenisului”.

Vezi și:

VIDEO Anisimova, prima reacție după ce a eliminat-o pe Halep de la Roland Garros: „Mi-au cam tremurat mâinile”

Halep se PRĂBUȘEȘTE în clasament după eliminarea de la Roland Garros: poate ieși în curând din TOP 10!

Citește AICI cronica meciului Simona Halep - Amanda Anisimova 2-6, 4-6

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  06 Iunie 2019, 18:26

Sa mai asteptam un bob zabava! Si Ostapenko tasnise "din nimic" si acum este un fel de... "nimic". Sa o vedem pe Anisimova in meciul cu Barthy si dupa aceea mai stam de vorba! Oricum se constata ca... "se schimba garda"!

tandd
tandd  •  06 Iunie 2019, 17:22
Postat de Alexandru Lucian Lucian pe 06 Iunie 2019, 17:09

Juat...tipic romanesc psihicul ei fragil...cred ca a vazut o pe maria sharapova prietena ei....dar nu ai cum sa te umileasca asa o copila ...s a facut de ras...

daca ptr tine ,,s-a facut de ras un roman care a ajuns in sferturi la RG,,e asa o mare problema,atunci ce putem spune de celelalte cateva sute de sporturi unde suntem eliminiati de pescari si amatori la toate nivelele???dar suntem invatati sa ne distrugem valorile (hagi e in aceeasi situatie) vrem o utopie de la sportivii nostri....sa bata mereu ceea ce e imposibil

346103872840009
Alexandru Lucian Lucian  •  06 Iunie 2019, 17:09
Postat de tandd pe 06 Iunie 2019, 16:29

daca gasesti un roman pe la trambulina tir si biliard toata stima,din pacate ne uitam la tv la ce mai avem si avem raritati.In sport pierzi-castigi ,nu poti castiga la nesfarsit,totul e sa dai ce poti si halep a dat.Anisimova nu e chiar mare jucatoare cum trambiteaza unii cum nici bianca andreescu nu e,au venit au castigat un turneu(daca-l castiga anisimova) dupa care dispar,sa te mentii atatia ani sus acolo e infinit mai greu.

Juat...tipic romanesc psihicul ei fragil...cred ca a vazut o pe maria sharapova prietena ei....dar nu ai cum sa te umileasca asa o copila ...s a facut de ras...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close