SPORTURI  »  TENIS  »  AVERE

Anunțul care șochează piața » Țiriac a dezvăluit în premieră cui îi lasă averea sa uriașă

Articol de GSP - Publicat luni, 07 septembrie 2015 11:19

Ion Țiriac a ajuns la 76 de ani și a strîns o avere estimată la peste 1 miliard de euro. Fostul mare tenismen se gîndește deja cui să-i lase uriașa sa avere.

"O să fiu cel mai bogat om din cimitir. Cînd am vîndut tot sau cînd s-a terminat, atunci o să vedeți cît valorează averea mea. Sau s-ar putea întîmpla să fac altceva. Să las unei fundații tot! Lăsînd fundațiilor tot, sper ca aceia care rămîn să facă exact treaba cum consider eu să o fac”, a spus Țiriac într-un interviu pentru Capital.

Mai mulți oameni de afaceri de calibru au ales de-a lungul vremii să facă donații generoase pentru diferite fundații caritabile. Bill Gates sau Warren Buffett, oameni care valorează aproape de 100 de miliarde de dolari, au decis să contribuie în domenii precum medicina preventivă, ajutorarea săracilor din zone defavorizate sau cercetare.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (32)
sexilian
sexilian  •  08 Septembrie 2015, 08:51

Asta-i treaba rumanului,daca n-are urmas demn ,poate sa dea totul nevestelor si sa vezi parastase,hai ca ne faci si mai curiosi,hotaraste-te.O porcarie mai mare numai aici gasesti,lucru de presa,nu-i asa bivolare?

merace
merace  •  07 Septembrie 2015, 22:41

aristocratii nu prea concep sa-si lase averea altcuiva decat urmasilor. Dar daca Tiriac nu va lasa toata averea sa fiului sau, probabil e un om mai socialist decat se credea! :)

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  07 Septembrie 2015, 21:18
Postat de stelistul1 pe 07 Septembrie 2015, 17:14

Oh, ce usor ati uitat cum si-a luat tziriac vila de stat din primaverii, pe care platea chirie cam jumatate din chiria unui muncitor pe un apartament la etajul 10 in berceni. Ce usor ati uitat cate afaceri foste de stat, I-au intrat pe mana fara sa plateasca un sfantz. Cum ati uitat ca l-a sustinut pe Iliescu, cel care in 6 ani a dus tzara inapoi 25 de ani.

PAI CINE LA AJUTAT SA FACA AVEREA..HOMBRE...NU SEVICIILE?... DACA ERAU BANII LUI SI VROIA SA FACA CEVA CU ADEVARAT SI SA SI LASE NUMELE IN URMA....FACEA CATEVA BURSE PT SUPERDOTATI...SCOLI SI SPITALE CU NUMELE LUI..IA CAUTATI NUMELE ASTA..NEDELCU P CHERCEA SA VEDETI CAM CE INSEAMNA FILANTROP IUBITOR DE CONCETATENI... SCOLI... BISERICI... ETC..

Vezi toate comentariile (32)
Comentează