SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Aroganță? Ce a spus Elina Svitolina înaintea duelului cu Mihaela Buzărnescu: "Nu-mi bat capul cu asta"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 31 mai 2018 09:50

Elina Svitolina, favorita 4 de la Roland Garros și câștigătoarea turneului de la Roma, nu a pierdut niciun set până acum la Paris și nu-și face prea multe griji nici înaintea meciului de vineri cu Mihaela Buzărnescu. 

Ucraineanca a vorbit într-o conferință de presă despre Buzărnescu și a rămas surprinsă de ascensiunea avută de aceasta în ultimul an, când a ajuns de pe locul 538 pe 32. 

"Nu o cunosc foarte bine pe Mihaela. Nu a jucat de mult timp, apoi, dintr-o dată, a decis să se întoarcă. Şi s-a întors cu stil, este în preajma locului 30. Ştiu că loveşte cu mâna stângă, că îi place să conducă jocul, dar cam atât. Nu pot spune multe despre ea pentru moment.

Voi urmări imagini pe Youtube, iar cei din staff-ul meu îmi vor da sfaturile de care am nevoie. Nu îmi bat capul cu faptul că este stângace, pentru mine nu contează asta", a spus ucraineanca la conferința de presă de miercuri, imediat după ce a învins-o pe Viktoria Kuzmova, 6-3, 6-4. 

Duelul dintre Mihaela Buzărnescu și Elina Svitolina, primul lor meci direct, va avea loc vineri. Ora de disputare a partidei va fi anunțată în această seară. 

Citește și: CORESPONDENȚĂ DE LA PARIS // Cum a reacționat Mihaela Buzărnescu atunci când a aflat că o va întâlni pe jucătoarea care a învins-o lejer pe Halep

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
braveheartro
braveheartro  •  01 Iunie 2018, 14:29
Postat de Adi Demetrio pe 01 Iunie 2018, 08:33

Loko 1 Svitolina nu asteapta sa prinda o zi buna ca BUZArnista ta ma,Svitolina are intotdeauna zi bune :)))))))))))Asta e diferenta de valoare :))))))))))

Doare prostia? Dar ticăloşia? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1607757475939309
Adi Demetrio  •  01 Iunie 2018, 08:33

Loko 1 Svitolina nu asteapta sa prinda o zi buna ca BUZArnista ta ma,Svitolina are intotdeauna zi bune :)))))))))))Asta e diferenta de valoare :))))))))))

1607757475939309
Adi Demetrio  •  01 Iunie 2018, 08:30

Se pare ca numai cei de la GSP si Danut Ognean au vazut aroganta la Svitolina,capete de creta,creiere de guma,JALEpisti,BUZArnisti,sunteti de *** la fel ca jucatoarele pe care le sustineti ma,va spun eu ca cele mai arogante si mai proaste persoane de pe planeta sunt chiar romancele voastre ma :))))))))))indiferent daca sunt tenismene sau femei de servici,romancele sunt arogante si proaste din nastere chit ca sunt frumoase sau urate,cea mai proasta natie de femei,ca sa nu mai zic ca viseaza doar bani si fac orice pentru bani,JALEp a voastra nu e nr 1 mondial,e nr 1 al arogantei si a prostie exacerbate,dar voi vedeti aroganta la Svitolina,sunteti niste paduchi prea mici sa va bage in seama o Svitolina,o Kvitova,o Serena sau o Garcia,jucatoare adevarate,nu iubitoare de pizza cu salam si spaima cofetariilor si gratarelor cum e JALEp a voastra,nuntasa sefa,ea nu joaca pe terenurile de tenis,ea joaca pe la nunti,ea nu merge la sala,ea merge la sala de mese :)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează