SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI OPEN

UPDATE Tragedie pentru Aryna Sabalenka la Miami Open » Iubitul ei a murit la 42 de ani + Poliția americană îi contrazice pe bieloruși: „O posibilă sinucidere”

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2024 17:36 / Actualizat marti, 19 martie 2024 17:36

Bielorusa Aryna Sabalenka (2 WTA, 25 de ani) a primit o veste teribilă înainte de debutul la turneul de la Miami: iubitul ei, Konstantin Koltsov, a murit subit. Peste o lună, el ar fi împlinit doar 43 de ani.

UPDATE 17:30 » Poliția americană contrazice presa din Belarus

Un detectiv de la Poliția Miami-Dade a dat declarații despre incidentul petrecut la St. Regis Harbour Resort, unde susține că autoritățile și pompierii au fost chemați în jurul orei 0:39 după ce un bărbat s-ar fi aruncat de la balcon, scrie United Press International:

Serviciul Omoruri de la Poliția Miami-Dade a răspuns unui apel și a preluat investigația unei posibile sinucideri a domnului Konstantin Koltsov. Nu există suspiciuni legate de o posibilă crimă.

UPDATE 12:45 » Primele informații despre cauza decesului

Apar primele detalii despre cauza morții lui Konstantin Koltsov. Mundo Deportivo și Daily Mail, care citează presa din Belarus, scriu că iubitul Arynei Sabalenka ar fi murit din cauza unui cheag de sânge care a ajuns la un organ vital.

Iubitul Arynei Sabalenka, fost jucător de hochei, a murit la Miami

+16 FOTO

Dubla campioană de la Australian Open a primit însă o veste cumplită. Bărbatul cu care avea o relație din iunie 2021 și-a pierdut viața. Fost jucător de hochei, Konstantin Koltsov avea 42 de ani și locuia la Miami, alături de Sabalenka, pe care o însoțea la toate turneele importante, informează Reuters.

Până acum, Sabalenka nu a oferit nicio precizare în acest caz. Cauza oficială a decesului încă nu a fost făcută publică, deocamdată se speculează că ar fi fost vorba de probleme la inimă.

Konstantin Koltsov a fost hocheist profesionist timp de 10 ani, retrăgându-se în noiembrie 2016. Originar din Belarus, Koltsov a jucat pentru mai multe echipe din Belarus și Rusia, iar ulterior a făcut pasul către hocheiul american, fiind draftat în NHL de Pittsburgh Penguins, pentru care a jucat 82 de meciuri între 2002 și 2006. Cel mai bun sezon al lui a fost 2003-2004, când a punctat de 9 ori.

A mai evoluat ulterior la Dinamo Minsk, Salavat Yulaev, cu care a fost campion în 2008, și Atlant Moscova. A participat cu naționala Belarusului la două ediții ale Jocurilor Olimpice de iarnă, 2002 și 2010.

„Vă informăm cu mare durere că antrenorul echipei noastre, Konstantin Koltsov, a încetat din viață. A fost o persoană puternică și veselă, a fost iubit și respectat de către jucători, colegi și fani. Konstantin Evgenievici face parte pentru totdeauna din istoria clubului nostru. Odihnească-se în pace!" a fost mesajul celor de la Salavat Yulaev, fostul club pentru care a jucat Koltsov.

Fostul sportiv avea trei copii dintr-o căsătorie anterioară.

Sentimentul pe care îl am când Aryna e în preajma mea nu poate fi exprimat în cuvinte. Cei mai mulți judecă oamenii cunoscuți prin filtrul mass-media. Și dacă te uiți la Aryna doar din acest unghi, atunci ai impresia că este o persoană foarte agresivă și puternică, cu multe emoții. Dar ea este o ființă blândă, cu o bunătate incredibilă. Ați văzut vreodată un interviu cu Aryna fără zâmbetul ei frumos și privirea ei fericită? Nu! Este o persoană incredibil de blândă, vulnerabilă, iubitoare, este imposibil să nu o iubești!
- Konstantin Koltsov, citat de Eurosport

Tragedie pentru Aryna Sabalenka la Miami Open » Iubitul ei a murit la 42 de ani + Poliția americană îi contrazice pe bieloruși: „O posibilă sinucidere”
Konstantin Koltsov // FOTO: Guliver/GettyImages

Citește și:

Halep - Badosa 6-1, 4-6, 3-6 » Simona pierde primul meci de la revenire după două ore de luptă aprigă, dar semnele sunt încurajatoare
WTA MIAMI
Halep - Badosa 6-1, 4-6, 3-6 » Simona pierde primul meci de la revenire după două ore de luptă aprigă, dar semnele sunt încurajatoare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (53)
MaxiP
MaxiP  •  20 Martie 2024, 08:53
Postat de teleleu_ionel pe 19 Martie 2024, 19:33

Te doare capul. Intru si vad toti scrantitii anti-vaccinisti (care probabil sunt si iubitori de putin si viktor orban), toti tradatorii de tara care o tin langa cu conspiratiile. Am facut 3 doze de vaccin, n-am mai racit o singura data in ultimii 4 ani (inainte raceam lunar). Revenind la subiectul adevarat: n-as fi vrut ca Simo (daca trece de Badosa) sa mearga mai departe asa. Dimpotriva, as fi vrut un meci cu a doua jucatoare a lumii, ca sa vedem cum sta.

:))) De-acord, dar faptul ca n-ai racit dupa vaccinul anti-covid desi inainte o faceai frecvent e plauzibil doar in conditiile in care inseamna ca inainte raceai lunar din cauza covidului. Din pacate libera exprimare duce la tampirea populatiei, toate teoriile tuturor datatorilor din gura ajung la un moment dat sa para informatii certe. Exista antivaccinisti destui nu doar impotriva vaccinului anti-covid, impotriva vaccinului in general. E adevarat ca au partea lor de dreptate, la 9 miliarde de oameni resursele se imputineaza per pamantean. Din acest punct de vedere vaccinurile in general au creat o problema, nu se ajungea niciodata la o asemenea populatie fara ele, deci cumva nu-i poti contrazice.

Mandpv
Mandpv  •  20 Martie 2024, 07:23
Postat de teleleu_ionel pe 19 Martie 2024, 19:33

Te doare capul. Intru si vad toti scrantitii anti-vaccinisti (care probabil sunt si iubitori de putin si viktor orban), toti tradatorii de tara care o tin langa cu conspiratiile. Am facut 3 doze de vaccin, n-am mai racit o singura data in ultimii 4 ani (inainte raceam lunar). Revenind la subiectul adevarat: n-as fi vrut ca Simo (daca trece de Badosa) sa mearga mai departe asa. Dimpotriva, as fi vrut un meci cu a doua jucatoare a lumii, ca sa vedem cum sta.

Sa mori tu ca raceai lunar?!!!!Esti un mucos!!care habar n-are pe ce lume traieste!De,esti convins ca "virusul "a aparut cand un liliac a stranutat,i-au sarit mucii pe un pangolin, iar pangolinul a fost mancat de un chinez cu lupa mica!***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

delpiombo
delpiombo  •  20 Martie 2024, 03:58
Postat de paiazze pe 19 Martie 2024, 11:28

Asa e. A asteptat vaccinul sa nu mai faca sport de performanta si pac!, i-a dat-o la ficat. Dupa vreo 2-3 ani de la vaccinare, desigur, dar astea-s detalii pentru prostime. Se stie ca vaccinul asta e diabolic si nu se lasa pana nu te omoara.

Fă tu boostere în continuare

Vezi toate comentariile (53)
Comentează