SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Ashleigh Barty a sunat-o pe Simona Halep: „Trebuie neapărat să vorbim”

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2020 20:58

Ashleigh Barty (1 WTA) a sunat-o pe Simona Halep (2 WTA). Australianca s-a interesat de starea de sănătate a campioanei de la Wimbledon 2019.

Jucătoarea din Australia și-a sunat cele mai bune prietene din circuitul feminin. Simona Halep s-a aflat pe aceeași listă cu olandeza Kiki Bertens, cu nemțoaica Julia Goerges și cu cehoaica Petra Kvitova. 

Barty: „Sunt lucruri mai importante decât sportul”

„Am vrut să verific dacă sunt sănătoase, să mă asigur de acest lucru, să aflu dacă și familiile lor sunt bine. Am vorbit cu Kiki, Jule, Simo și Petra. Am vrut să aflu cum sunt, ce mai fac și să aflu cum și unde trăiesc. În acest moment, fiecare țară trăiește în propria bulă. Am vrut să mă asigur că sunt ok pentru că se întamplă o grămadă de lucruri mult mai importante decât sportul. Acum contează să avem grijă de noi și de famiile noastre. Sportul este un bonus", a spus Barty într-un interviu acordat celor de la WTA.

VIDEO / Simona Halep s-a duelat cu fratele ei

Citește și alte știri din tenis:

COVID-19. Elina Svitolina, primul nume mare din WTA care anunță că nu mai merge în Asia

Novak Djokovic, pus la zid după declarațiile despre vaccinul împotriva COVID-19! Sârbul a revenit: „Nu sunt expert, dar ne va afecta pe toți!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
carol_k
carol_k  •  21 Aprilie 2020, 22:09

" Am vorbit cu Kiki, Jule, Simo și Petra. Am vrut să aflu cum sunt, ce mai fac și să aflu cum și unde trăiesc. Am vrut să mă asigur că sunt ok pentru că se întamplă o grămadă de lucruri mult mai importante decât sportul. Acum contează să avem grijă de noi și de famiile noastre. Sportul este un bonus" .......... O adevarata campioana!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează