SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

COVID-19. Elina Svitolina, primul nume mare din WTA care anunță că nu mai merge în Asia

Elina Svitolina, în dreapta, nu are în plan să mai meargă la turneele din Asia prea curând. foto: Reuters
Elina Svitolina, în dreapta, nu are în plan să mai meargă la turneele din Asia prea curând. foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2020 15:44

COVID-19. Pandemia de coronavirus a întrerupt ambele circuite cel puțin până în luna august, iar tot mai multe voci din tenis sunt reticente că s-ar mai putea disputa vreun turneu în 2020.

Mai mult, ucraineanca Elina Svitolina (25 de ani, 5 WTA) a anunțat că, în cazul în care tenisul s-ar relua, nu e dispusă să meargă să joace la competițiile din Asia, care se desfășoară în mod tradițional în perioada septembrie-octombrie. De aceeași părere e italianul Fabio Fognini

Elina Svitolina: „Această situație i-a pus la pământ”

„În opinia mea, vom mai putea juca în acest an abia din luna septembrie. Poate că oficialii din China ne vor chema să jucăm acolo, dar eu nu cred că voi ajunge acolo în următorii doi ani. Sincer, această situație i-a pus la pământ.

Fiecare țară are un plan și o evoluție a carantinei, deci va fi greu de găsit un numitor comun. Poate, de fapt sper, să se joace în octombrie. Nu cred că se va mai desfășura nici Turneul Campioanelor”, a declarat Elina Svitolina, potrivit Eurosport.

WTA. Finalul de an, dominat de turnee în Asia

Începând cu data de 14 septembrie, pe teritoriul Asiei, zona unde a izbucnit, practic, epidemia de coronavirus, sunt programate numeroase competiții: Zhenghzou (China), Hiroshima (Japonia), Nanchang (China), Tokyo (Japonia), Guanghzou (China), Seul (Coreea de Sud), Wuhan (China), Beijing (China), Hong Kong, Zhuhai (China), Shenzhen (China).

Citește și alte știri din tenis:

VIDEO Rafael Nadal și Roger Federer, hohote de râs în live-ul de pe Instagram: „Suntem prea bătrâni pentru astfel de lucruri” » Cum l-a „trollat” Murray pe iberic

Fabio Fognini e tranșant: „În Asia nu mai merg să joc!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează