SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

ASHLEIGH BARTY - ANETT KONTAVEIT 6-3, 6-3 // VIDEO + FOTO Barty s-a ridicat ca ciuperca după ploaia de la Miami!

FOTO: Reuters +6   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 martie 2019 00:26

Australianca Ashleigh Barty (22 de ani, 11 WTA) a trecut de estona Anett Kontaveit (23 de ani, 19 WTA) scor 6-3, 6-3 și s-a calificat în finala turneului Premier Mandatory de la Miami. Adversară îi va fi Karolina Pliskova (7 WTA).

Ploaia agasantă de la Miami a încurcat serios semifinalistele tabloului feminin. Barty și Kontaveit au fost nevoite să părăsească terenul în mai multe rânduri. După mai bine de 5 ore de la startul inițial, cele două au revenit și au putut încheia partida. 

Australianca a început vijelios, ajutată de „multă cafea și câteva ore de urmărit golf”, după cum dezvăluia la final. Barty a fost impecabilă în defensivă, a alergat după fiecare lovitură, forțându-și adversara la o serie de erori neforțate.

+7 FOTO

Serviciul a salvat-o din situațiile limită, iar după doar o oră și 17 minute de joc propriu zis merge în prima finală Premier Mandatory din carieră. Acolo va înfrunta câștigătoarea semifinalei Simona Halep - Karolina Pliskova. 

9este locul pe care îl va ocupa Ashleigh Barty începând de luni

Citește și:

Tensiuni cu repetiție » Simona Halep nu e la primul episod în care izbucnește în timpul intervenției antrenorului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
traian_v
traian_v  •  29 Martie 2019, 06:12

Nu are cum. Halep nu are nici o sansa cu Pliskova.

anne1970_ar
anne1970_ar  •  29 Martie 2019, 06:07

Ma uitam la titlul comentariului si ma intrebam : care Halep? Simona s-a facut de ras.

sadomarxist
sadomarxist  •  28 Martie 2019, 23:15

dublul nu exista in tenisul de calitate, si basta.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close