SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Atenție, Simona Halep! :D Darren Cahill se întoarce cu reguli stricte » Prima reacție după anunțul revenirii

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 septembrie 2019 11:16

Darren Cahill (53 de ani) a reacționat pe Instagram, după ce Simona Halep (27 de ani, 6 WTA) a anunțat ieri reluarea colaborării.

Australianul a postat un comentariu la clipul cu anunțul jucătoarei: „Aștept sezonul 2020, Simona! Asta înseamnă că anul viitor renunți la desert, nu?".

Atenție, Simona Halep! :D Darren Cahill se întoarce cu reguli stricte » Prima reacție după anunțul revenirii

HALEP ȘI CAHILL, COLABORARE PRODIGIOASĂ

Darren Cahill a antrenat-o pe Simona Halep între 2015 și 2018, cei doi despărțindu-se în luna noiembrie a anului trecut, după ce australianul a invocat unele motive personale. 

Cahill a fost prezent însă neoficial în anturajul Simonei Halep inclusiv la Wimbledon, acolo unde românca și-a trecut în palmares cel de-al doilea său trofeu de Mare Șlem. Românca l-a avut în lojă în acest sezon pe Daniel Dobre, după ce l-a începutul anului a avut o tentativă eșuată de a colabora cu belgianul Thierry Van Cleemput.

Australianul este omul alături de care Simona Halep a atins cele două mari borne ale carierei: locul 1 mondial și primul titlu de Mare Șlem, Roland Garros 2018. 

„Sunt fericită să vă anunț că Darren va reveni de partea mea din sezonul următor. D, data trecută «te-am ucis». Plănuiesc să fac asta și acum. Bine ai revenit!

Chiar dacă ai fost departe de mine anul asta, te-am simțit aproape tot timpul”

Simona Halep

VEZI ȘI:

VIDEO Darren Cahill va fi din nou antrenorul Simonei Halep, din sezonul următor: „D, data trecută «te-am ucis». Plănuiesc să fac asta și acum. Bine ai revenit!”

Cristian Tudor Popescu, despre revenirea lui Darren Cahill în echipa Simonei Halep: „El îi oferă ceva ce nu se găsește în România” + „Înțepătură” pentru Ion Țiriac

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  14 Septembrie 2019, 17:58

Ha, ha, ha... D'aia icneste din toti rarunchii?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează