SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Alertă în ATP: Djokovic a plecat de urgență la Belgrad! După Dimitrov, încă un jucător din Adria Tour are noul coronavirus

Djokovic, Zverev și Dimitrov în Adria Tour, foto: Guliver/gettyimages
Djokovic, Zverev și Dimitrov în Adria Tour, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2020 11:23 / Actualizat luni, 22 iunie 2020 12:01

ATP. Borna Coric, care a jucat sâmbătă cu Grigor Dimitrov, a fost infectat și el cu noul coronavirus. Djokovic a plecat la Belgrad să-și facă testul!

Organizatorii Adria Tour au anunțat luni că dintre cele 21 de teste efectuate jucătorilor și membrilor echipelor doar trei au ieșit pozitive. Totul a pornit, după ce Grigor Dimitrov a anunțat că s-a infectat cu SARS-COV-2. Printre ele se află și cel al croatului Borna Coric, 33 ATP, cel care a jucat sâmbătă împotriva bulgarului la Zadar, al doilea oraș în care a poposit Adria Tour, după Belgrad. 

Celelalte două teste pozitive sunt al lui Marko Paniki, preparatorului fizic al lui Novak Djokovic, și al lui Kristijan Groh, preparatorul fizic al lui Grigor Dimitrov. Ei trebuie să rămână la Zadar în carantină, urmând să fie supuși unui nou test peste cinci zile, după cum informează sportklub.rs.

Alertă în ATP: Djokovic a plecat de urgență la Belgrad! După Dimitrov, încă un jucător din Adria Tour are noul coronavirus
Coric și Dimitrov în meciul de sâmbătă de la Zadar

Cilic și Zverev sunt în regulă

Restul jucătorilor, printre care Marin Cilic și Alexander Zverev, pot pleca acasă, testele lor fiind negative. Novak Djokovic nu s-a supus investigației în Croația, el preferând să meargă la Belgrad, deși inițial presa din Croația a susținut că liderul mondial a refuzat această procedură invocând că nu ar fi nevoie pentru că nu prezintă simptome.

Într-o conferință de presă, fratele lui Novak, Đorđe, organizatorul Adria Tour, a spus că nu se știe de unde a luat Grigor Dimitrov virusul, el făcând o incursiune în Bulgaria între turneele de la Belgrad și Zadar. 

Citește mai multe știri de tenis: 

Italienii vor să dea lovitura, invitând-o pe Simona Halep la turneul de la Palermo!

SIMONA HALEP // Daniel Dobre: „Simona are o personalitate foarte puternică” » Povestește un episod din 2019: „A vrut să rezolve această problemă singură”

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează