TENIS  ·  ATP

Alertă în ATP: Djokovic a plecat de urgență la Belgrad! După Dimitrov, încă un jucător din Adria Tour are noul coronavirus

Djokovic, Zverev și Dimitrov în Adria Tour, foto: Guliver/gettyimages
Djokovic, Zverev și Dimitrov în Adria Tour, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2020 11:23

ATP. Borna Coric, care a jucat sâmbătă cu Grigor Dimitrov, a fost infectat și el cu noul coronavirus. Djokovic a plecat la Belgrad să-și facă testul!

Organizatorii Adria Tour au anunțat luni că dintre cele 21 de teste efectuate jucătorilor și membrilor echipelor doar trei au ieșit pozitive. Totul a pornit, după ce Grigor Dimitrov a anunțat că s-a infectat cu SARS-COV-2. Printre ele se află și cel al croatului Borna Coric, 33 ATP, cel care a jucat sâmbătă împotriva bulgarului la Zadar, al doilea oraș în care a poposit Adria Tour, după Belgrad. 

Celelalte două teste pozitive sunt al lui Marko Paniki, preparatorului fizic al lui Novak Djokovic, și al lui Kristijan Groh, preparatorul fizic al lui Grigor Dimitrov. Ei trebuie să rămână la Zadar în carantină, urmând să fie supuși unui nou test peste cinci zile, după cum informează sportklub.rs.

Coric și Dimitrov în meciul de sâmbătă de la Zadar

Cilic și Zverev sunt în regulă

Restul jucătorilor, printre care Marin Cilic și Alexander Zverev, pot pleca acasă, testele lor fiind negative. Novak Djokovic nu s-a supus investigației în Croația, el preferând să meargă la Belgrad, deși inițial presa din Croația a susținut că liderul mondial a refuzat această procedură invocând că nu ar fi nevoie pentru că nu prezintă simptome.

Într-o conferință de presă, fratele lui Novak, Đorđe, organizatorul Adria Tour, a spus că nu se știe de unde a luat Grigor Dimitrov virusul, el făcând o incursiune în Bulgaria între turneele de la Belgrad și Zadar. 

Citește mai multe știri de tenis: Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea. Discuția cu Elena: „Tu nu m-ai lăsat să-l...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 1
Chindia - Hermannstadt
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Viitorul
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Levante - Real Sociedad
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Baraj Bundesliga
Heidenheim - Werder Bremen
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Premier League
Tottenham - Everton
Eurosport
23:00 Fotbal, La Liga
Sevilla - Eibar
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1