SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MIAMI

ATP MIAMI // Nick Kyrgios, contre cu o româncă pe Instagram! Ce a răspuns când i s-a spus că va regreta că risipește punctele

Nick Kyrgios // FOTO: Reuters
Nick Kyrgios // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2019 10:56

Nick Kyrgios, 33 ATP, a fost eliminat în optimile de finală de la Miami de către Borna Coric, 13 ATP, după un meci câștigat de croat în trei seturi, scor 4-6, 6-3, 6-2.

La finalul partidei, australianul Kyrgios a postat pe Instagram un clip cu punctul de senzație reușit pe parcursul primului set și, așa cum se întâmplă în majoritatea situațiilor, australianul a fost asaltat de comentarii venite din partea fanilor. 

Printre sutele de reacții, una a venit din partea unei românce: „Într-o zi vei regreta că îți irosești timpul și nu te concentrezi la fiecare punct”.

Kyrgios nu a rezistat și i-a răspuns jignitor acesteia: „Iar într-o zi tu vei regreta că ești plicitisoare ca naiba!”

Kyrgios, punct de pe altă planetă 

Eliminat de Borna Coric de la Miami, Nick Kyrgios rămâne totuși cu cel mai spectaculos punct al anului. Australianul l-a ridiculizat pe croat cu un tweener de excepție în timpul partidei de marți seara.  

Vezi și: ATP MIAMI // VIDEO ULUITOR Nick Kyrgios a reușit un punct de pe altă planetă la Miami! Tweener-ul cu care l-a RIDICULIZAT pe Borna Coric

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
1734769259936803
Cezar Căruntu  •  27 Martie 2019, 16:45

Ce-mi place de oamenii care n-au nimic mai bun de făcut decât să dea sfaturi și păreri despre oameni care câștigă milioane de dolari din tenis :)))

sebastian.vettel
sebastian.vettel  •  27 Martie 2019, 15:02

Nu e vorba doar de spectacol in cazul individului. El combina showul autentic cu circul. Din punctul meu de vedere nu e ceva bun pentru sport.

thiem
thiem  •  27 Martie 2019, 14:52
Postat de ralffy_mr pe 27 Martie 2019, 12:48

... in relatie cu printscreen-ul de twitter unde printre aprecieri se observa numele Ana Bogdan...

E casatorita.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează