SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MIAMI

ATP MIAMI // VIDEO ULUITOR Nick Kyrgios a reușit un punct de pe altă planetă la Miami! Tweener-ul cu care l-a RIDICULIZAT pe Borna Coric

Articol de GSP - Publicat marti, 26 martie 2019 20:49

Nick Kyrgios, 33 ATP, a reușit în această seară cel mai spectaculos punct al anului, în eșecul suferit contra croatului Borna Coric, 13 ATP, scor 6-4, 3-6, 2-6.

În primul set, la scorul de 3-1 în favoarea lui Coric, cei doi au avut un schimb lung de mingi, finalizat senzațional de rebelul australian. Reflexul uluitor avut de Coric la fileu a fost contrat uluitor de Kyrgios, care l-a pasat pe croat cu un tweener de senzație dintr-o poziție nefavorabilă.

Punctul de senzație a dat startul revenirii lui Kyrgios, care și-a adjudecat până la urmă primul set cu 6-4. 

În partida din turul precedent, câștigată în fața sârbului Dusan Lajovic, 44 ATP, Kyrgios fusese protagonistul unor alte momente spectaculoase. Australianul și-a exasperat adversarul servind direct din mână în mai multe rânduri.

Vezi și: Angelique Kerber, ironizată de Nick Kyrgios după noul mesaj pentru Bianca Andreescu: „Ai făcut-o melodramatică și acum postezi asta”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1782414938659866
Mircea Dragodan  •  27 Martie 2019, 08:32

un *** arogant

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

burgman
burgman  •  26 Martie 2019, 23:01
Postat de sadomarxist pe 26 Martie 2019, 21:06

nu-ti vine a crede ce joaca nebunul asta... cel mai spectaculos sportiv al planetei la ora asta.

Cel mai spectaculos ***. Un *** fara caracter, nascut talent si mort speranta. Nadal l-a caracterizat perfect, daca avea caracter pe langa talentul imens, pana acum avea turnee de GS castigate. Un ratat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sadomarxist
sadomarxist  •  26 Martie 2019, 21:06

nu-ti vine a crede ce joaca nebunul asta... cel mai spectaculos sportiv al planetei la ora asta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează