SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MIAMI

ATP MIAMI // VIDEO Nick Kyrgios a scos rigla: „Știți de ce nu-i respect pe Nadal, Federer și Djokovic? Astea sunt slăbiciunile lor”

Nick Kyrgios // FOTO: Reuters
Nick Kyrgios // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2019 15:18

Rafael Nadal, 2 ATP, Novak Djokovic, 1 ATP, și Roger Federer, 5 ATP, sunt considerate adevărate legende în lumea tenisului, însă nu de aceeași părere este și Nick Kyrgios, 33 ATP, care a oferit o declarație dură la Miami, acolo unde marți seara a fost eliminat în optimi de Borna Coric, 13 ATP.  

„Nu ştiu cât respect le acordă ceilalţi, dar eu n-am de gând să respect pe cineva doar pentru că poate trimite o minge peste fileu. Nu este suficient pentru mine pentru a-i respecta. De ce să fac asta?

Au deja un avantaj deoarece sunt programaţi mereu pe cele mai bune arene, în cele mai bune condiţii, şi nu ştiu de ce i-aş mai respecta şi eu. Ce fac ei pentru acest sport este uriaş, inspiră milioane de oameni pe acest glob, dar eu sunt pe teren ca rival şi nu încerc să le fiu prieten”, a declarat australianul.

Slăbiciunile lui Nadal, Federer și Djokovic, evidențiate de Kyrgios

Ulterior, Kyrgios a vorbit despre punctele slabe ale celor trei coloși care domină cu autoritate circuitul masculin de mai bine de 15 ani. 

„Oricum, ei nu fac ceva spectaculos. Evident că Federer este incredibil de talentat și cel mai bun din istorie, dar obosește în momentele încordate.

Djokovic suferă la mingile scurte, nu-i place să vină în față. În plus, are probleme la al doilea serviciu.

Rafa iubește să fie defensiv și poți profita de faptul că stă mult în spatele terenului. Toți au slăbiciuni și, dacă joci corect, poți să-i bați”, a declarat Kyrgios, potrivit news.com.au.

Eliminat de Borna Coric de la Miami, Nick Kyrgios rămâne totuși cu cel mai spectaculos punct al anului. Australianul l-a ridiculizat pe croat cu un tweener de excepție în timpul partidei de marți seara.  

Vezi și: Nick Kyrgios, contre cu o româncă pe Instagram! Ce a răspuns când i s-a spus că va regreta că risipește punctele

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
andrei.33
andrei.33  •  27 Martie 2019, 18:43

Federer oboseste la 37 de ani, dobitokule, tu nu ai obtinut nici un trofeu important inca si te zbati prin clasamentul cu doua cifre al ATP. Circul nu se premiaza decat pe gsp. Papagalule.

balauru48
balauru48  •  27 Martie 2019, 18:27

problema e ca pe bufonul asta nu-l respecta nimeni...

shark_34
shark_34  •  27 Martie 2019, 18:16

Kyrgios nu va calca niciodata pe urmele acestor mari jucatori.Daca NADAL, FEDERER si DJOKOVIC au slabiciuni in joc ca oricare de altfel,Kyrgios in perfectiunea sa,mai bine s-ar apuca de antrenorat ca poate ar avea satisfactii mai mari decat in tenis unde nu prea are...In prezent,e locul 33 mondial...Cel mai sus a fost pe locul 13 acu' vreo trei ani...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează