SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MONTE CARLO

ATP MONTE CARLO // FOTO + VIDEO Novak Djokovic, moment incredibil de furie în duelul la limită cu Philipp Kohlschreiber

Novak Djokovic - Philipp Kohlschreiber // FOTO: Reuters +6   FOTO
Novak Djokovic - Philipp Kohlschreiber // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 aprilie 2019 10:56

Novak Djokovic (31 de ani, 1 ATP) s-a calificat marți în turul III al turneului Masters 1000 de la Monte Carlo după victoria cu emoții reușită în fața neamțului Philipp Kohlschreiber (35 de ani, 40 ATP), scor 6-3, 4-6, 6-4, după două ore și 37 de minute de joc. 

A fost un meci extrem de dificil pentru liderul mondial, în fața unui Philipp Kohlschreiber care îl eliminase pe sârb acum o lună, la Indian Wells. Posesor al unui tenis old-school, cu un backhand cu o mână percurant, germanul l-a înghesuit pe sârb în multe momente din joc.

Djokovic a ieșit dintr-o serie de momente negative în primul set, pe care l-a câștigat cu 6-3, dar a pierdut setul secund cu 4-6, după o manșă în care a fost dominat tehnic, tactic și fizic de experimentatul neamț.

În setul secund, Novak Djokovic a avut o nouă criză de nervi după un punct câștigat de adversarul său. Sârbul nu și-a mai putut stăpâni furia și a rupt cu sete o rachetă.

novak djokovic philipp kohlschreiber 3 +7 FOTO

Cum marii campioni au instinctul de „agresori” în ADN, Nole a scos situația la capăt și s-a impus în decisiv cu 6-4 .

În turul III, Djokovic, campion în Principat în 2013 și 2015, îl va întâlni pe învingătorul partidei Taylor Fritz (65 ATP) - Diego Schwartzman (24 ATP).

VIDEO cu momentul de furie al lui Djokovic (secunda 00:28) și rezumatul partidei

Vezi și: FOTO + VIDEO Sorana Cîrstea, ON FIRE în sala de forță! Clipul postat astăzi pe Instagram + specialistul Eurosport Alex Corretja n-a mai rezistat și a reacționat

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
burgman
burgman  •  17 Aprilie 2019, 20:34

Foarte talentat, dar un caracter și comportament de mârlan. Nu o sa aibă niciodată nici pe departe eleganta lui Nadal sau Federer.

bazinga
bazinga  •  17 Aprilie 2019, 12:37

Nole are probleme la mansarda din ce in se mai mari!Numai uitati-va ce privire de posedat are in unele momente,iti da fiori,nu alta!Pacat de el ca e deraiat la bibilica asa de tanar....Oricum,ramane un jucator urias...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează