SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MONTE CARLO

ATP MONTE CARLO // FOTO + VIDEO Șoc în sferturi! Daniil Medvedev îl elimină pe liderul mondial Novak Djokovic, după o prestație FULMINANTĂ

Novak Djokovic - Daniild Medvedev // FOTO: Reuters +9   FOTO
Novak Djokovic - Daniild Medvedev // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 aprilie 2019 16:49

Rusul Daniil Medvedev, 23 de ani, 14 ATP, a produs o surpriză de proporții în sferturile turneului Masters 1000 de la Monte Carlo, reușind să-l elimine pe Novak Djokovic, 31 de ani, 1 ATP, favoritul numărul 1 al întrecerii din Principat, în trei seturi, scor 6-3, 4-6, 6-2.

Medvedev a început ca din tun, cu break, și a fost imbatabil pe propriul serviciu în primul set. Rusul a jucat solid, l-a împins pe Djokovic mult în spatele liniei de fund, iar în finalul setului a mai reușit un break, adjudecându-și manșa cu 6-3.

Djokovic a presat în setul secund, a forțat mai mult la retur, iar unicul break, reușit în game-ul 3, s-a dovedit suficient pentru ca sârbul să se impună la 4.

djokovic, Zdrobit în setul 3

În setul decisiv, Djokovic, de două ori campion la Monte Carlo, a fost de nerecunoscut! Sârbul a greșit mult, a lovit scurt și i-a permis lui Medvedev să-și pună în aplicare loviturile năucitoare de backhand care i-au adus în final victoria, după un set 3 câștigat meritat, scor 6-2.

novak djokovic daniild medvedev 7 +10 FOTO

Ce se întâmplă cu Djokovic? 

Deși a câștigat într-o manieră autoritară la Australian Open, pentru sârb au urmat evoluții modeste la turneele importante. La Indian Wells și Miami, Djokovic a pierdut devreme, fiind învins de Philipp Kohlschreiber, 40 ATP, respectiv Roberto Bautista Agut, 22 ATP.

Acum, Djokovic se vede eliminat în sferturi la Monte Carlo, la primul turneu pe zgură al anului, porțiunea din calendar care nu îi e prea mult pe plac lui Nole.

Pentru un loc în finală, Medvedev se va duela cu un alt sârb, Dusan Lajovic, 48 ATP.

Celelalte două sferturi se joacă azi: Rafael Nadal (2 ATP) - Guido Pella (35 ATP) și Fabio Fognini (18 ATP) - Borna Coric (13 ATP).

Vezi și: Djokovic, moment incredibil de furie în duelul la limită cu Philipp Kohlschreiber

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează