SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MONTE CARLO

ATP MONTE CARLO // VIDEO Rafael Nadal candidează la punctul anului în ATP » Lovitură fulgerătoare în ultimul meci

Rafael Nadal // FOTO: Guliver/Getty Images
Rafael Nadal // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 aprilie 2019 09:21

Rafael Nadal (32 de ani, 2 ATP) s-a calificat vineri, pentru a 14-a oară în carieră, în semifinalele turneului Masters de la Monte Carlo după victoria în două seturi reușită contra argentinianului Guido Pella (28 de ani, 35 ATP), scor 7-6 (1), 6-3.

Nu a fost cel mai facil meci pentru Nadal, forțat să revină în primul set de la 1-4. Argentinianul a început solid meciul, a transformat vântul deranjant din Principat într-un avantaj și l-a incomodat pe Nadal cu loviturile sale de forehand.

Treptat, ibericul a revenit în meci, a evitat in-extremis ca scorul să capete proporții și a egalat la 4. Cei doi au mers apoi cap la cap până în tie-break, unul câștigat cu multă ușurință de Nadal, de 11 ori campion la turneul din Principat.

Setul secund a fost la discreția spaniolului, care s-a distanțat rapid la 5-1. Pella a forțat o revenire improbabilă, a recuperat un break, însă Nadal s-a impus până la urmă cu 6-3, asigurându-și calificarea în semifinale, acolo unde va peste italianul Fabio Fognini 18 ATP.

Punctul anului, cu Nadal în prim-plan

În manșa secundă, la scorul de 3-1 în favoarea sa, Nadal a reușit unul dintre cele mai spectaculoase puncte ale anului. Ibericul a recuperat incredibil o minge în defensivă și l-a pasat apoi pe adversarul său cu un forehand năprasnic, din săritură.

În cealaltă semifinală, rusul Daniil Medvedev (14 ATP), jucătorul care l-a eliminat pe Novak Djokovic după o prestație incredibilă, îl va întâlni pe sârbul Dusan Lajovic (48 ATP).

Vezi și: FOTO + VIDEO Șoc în sferturi! Daniil Medvedev îl elimină pe liderul mondial Novak Djokovic, după o prestație FULMINANTĂ

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează