SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MONTREAL

Și Rafa Nadal e out de la Montreal » Ce probleme are spaniolul

Rafael Nadal // FOTO: Imago
Rafael Nadal // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2022 08:09 / Actualizat sambata, 06 august 2022 10:16

Spaniolul Rafael Nadal (36 de ani, 3 ATP, a anunţat pe contul său de Twitter că nu va participa la turneul ATP Masters 1000 de la Montreal, care începe luni.

Ibericul nu a mai jucat în vreun turneu de când s-a retras, înaintea semifinalei de la Wimbledon, împotriva lui Nick Kyrgios, ca urmare a unei rupturi abdominale. 

Goran Ivanisevic anunță planul monstruos prin care Novak Djokovic vrea să-l lase în urmă pe Nadal: „Asta își dorește”
ATP
Goran Ivanisevic anunță planul monstruos prin care Novak Djokovic vrea să-l lase în urmă pe Nadal: „Asta își dorește”

Nadal, out de la Montreal

„Totul a mers bine în ultimele săptămâni. Acum patru zile am început să mă antrenez pentru a servi, dar joi, după un antrenament, am simţit un mic disconfort în zona abdominală care a continuat să fie prezent”, a explicat Nadal. 

„Trebuie să fiu atent în această perioadă şi să mă gândesc la sănătatea mea", a detaliat el. 

Rafa, învingător la Australian Open şi Roland Garros în acest an, deţine recordul la numărul de turnee de Grand Slam câştigate (22). El speră însă să fie prezent la US Open. 

Nici Novak Djokovic nu va juca la Montreal

Un alt nume mare care ratează turneul canadian este Novak Djokovic (35 de ani, 6 ATP). Sârbul, al cărui refuz de a se vaccina contra Covid-19 îl împiedică să intre în Canada, s-a retras de la turneul ATP Masters 1.000 de la Montreal, au anunţat, vineri, organizatorii.

Cu trei săptămâni înaintea ultimului turneul de Mare Şlem al anului, US Open (29 august-11 septembrie), Djokovic e în pericol să rateze competiția, din acelaşi motiv.  

Statele Unite impun ca persoanele să prezinte o dovadă de vaccinare pentru a intra în ţară, iar jucătorul sârb, recentul câştigător de la Wimbledon, nu o deține, cel puțin deocamdată. 

În ianuarie 2022, Nole a fost expulzat din Australia, unde urma să joace la Australian Open, după o bătălie judiciară privind statutul său vaccinal.

VIDEO Novak Djokovic, campion la Wimbledon 2022

Citește mai multe știri din tenis:

Cristian Tudor Popescu, îngrijorat din cauza Simonei Halep: „Nu e numai căldura de vină, trebuie să ia măsuri!” + „Nu e într-o situație fizică și psihică foarte bună”

Ana Bogdan e în semifinale la BCR Iași Open: „Trăiesc intens fiecare moment petrecut aici!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează