SPORTURI  »  TENIS  »  ATP WASHINGTON

ATP WASHINGTON // VIDEO+FOTO Dramă și momente incredibile în meciul Nick Kyrgios - Stefanos Tsitsipas » Australianul, protagonistul unor noi imagini absurde

Nick Kyrgios - Stefanos Tsitsipas // Captură Tennis TV +4   FOTO
Nick Kyrgios - Stefanos Tsitsipas // Captură Tennis TV

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 august 2019 04:54

Nick Kyrgios (24 de ani, 52 ATP) s-a calificat în această dimineață în finala turneului ATP 500 de la Washington după un meci dramatic câștigat împotriva grecului Stefanos Tsitsipas (20 de ani, 6 ATP), pe care l-a învins în trei seturi, scor 6-4, 3-6, 7-6 (6), după două ore și 8 minute de joc.

Așa cum se întâmplă aproape fără excepție în meciurile sale, drama și momentele incredibile n-au lipsit din repertoriul australianului. După un început de meci în care se afla în control, nervii lui Kyrgios au cedat.

În setul secund, după ce a risipit avantajul de 2-0, australianul a făcut o adevărată criză de nervi. A protestat la adresa arbitrului, a dialogat aprins cu unii fani din tribune și și-a rupt două rachete, gesturi care au atras avertismentul arbitrului. 

nick kyrgios +5 FOTO

Un moment rar întâlnit s-a petrecut însă în momentul în care Apostolos Tsitsipas, tatăl și antrenorul lui Stefanos Tsitsipas, i-a trimis un rucsac cu încălțăminte fiului său chiar prin intermediul lui Kyrgios. Australianul i-a „livrat” pachetul lui Tsitspas în genunchi, într-un moment savurat din plin de publicul american.

nick kyrgios stefanos tsitsipas12 +5 FOTO

Finalul meciului l-a găsit pe Kyrgios câștigător: într-un tiebreak alert, acesta a anihilat o minge de meci a lui Tsitsipas și s-a calificat în finală, unde va juca împotriva lui Medvedev, câștigător cu Gojowczyk, 6-2, 6-2.

Vezi și: Horia Tecău s-a calificat în ultimul act la Washington! Cu cine se înfruntă + când se joacă finala

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
851072578301681
Vyyllyy Engel  •  05 August 2019, 20:32
Postat de reteleanu pe 04 August 2019, 11:09

n-are umor, e grosolan, nici nu arata ca ilie nastase sau italienii anilor '70 (ca sa-l ierte macar cucoanele), dar este scanteietor. daca nu stiti inca de ce e in stare, cautati pe youtube o selectie a loviturilor/meciurilor lui si o sa ramaneti cracanati, o sa spuneti ca sunt trucaje. sincer, n-am vazut un jucator mai talentat de cand ma uit la tenis.

Inseamna ca esti zero la tenis , cum ?, nu ai auzit de Rafa Nadal , Roger Federer , Novak djokovic , Peter Sampras ?, si multi altii .

1576832912356030
Viorel Stefan  •  04 August 2019, 13:58

Cind grobieni isi fac loc pe terenurile de tenis acestea sunt rezultatele!Asemenea comportament o sa faca ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

reteleanu
reteleanu  •  04 August 2019, 11:09
Postat de amicu pe 04 August 2019, 10:31

Măscăriciul asta este o pata neagră în sportul alb. Își bate joc de acest sport și are un teatru ieftin și absurd in el. Un penibil.

n-are umor, e grosolan, nici nu arata ca ilie nastase sau italienii anilor '70 (ca sa-l ierte macar cucoanele), dar este scanteietor. daca nu stiti inca de ce e in stare, cautati pe youtube o selectie a loviturilor/meciurilor lui si o sa ramaneti cracanati, o sa spuneti ca sunt trucaje. sincer, n-am vazut un jucator mai talentat de cand ma uit la tenis.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează