SPORTURI  »  TENIS  »  ATP WASHINGTON

Horia Tecău s-a calificat în ultimul act la Washington! Cu cine se înfruntă + când se joacă finala

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer dispută azi finala de la Washington // foto: Guliver/Getty Images
Horia Tecău și Jean-Julien Rojer dispută azi finala de la Washington // foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 august 2019 02:36

Horia Tecău (34 de ani, 15 ATP la dublu) și Jean-Julien Rojer (37 de ani, 13 ATP la dublu) s-au calificat sâmbătă seara în finala turneului ATP 500 de la Washington.

În penultimul act, Tecău și Rojer au trecut în minimum de seturi de australienii Alex De Minaur (20 de ani, 256 ATP la dublu) și John Peers (31 de ani, 17 ATP la dublu), scor 6-4, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 12 minute.

În finală, care se dispută azi, de la ora 19:00, cei doi se vor duela cu Raven Klaasen (Africa de Sud, 36 de ani, 9 ATP la dublu) și Michael Venus (Noua Zeelandă 31 de ani, 11 ATP la dublu).

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer se află la cea de-a treia finală a anului. Cei doi au pierdut ultimul act de la Rotterdam, în februarie, și s-au impus la Madrid, în luna mai.

De-a lungul carirei, Tecău a mai disputat două finale la Washington. În 2011, pe vremea când făcea pereche cu suedezul Robert Lindstedt, românul pierdea ultimul act împotriva cuplului format din Michael Llodra și Nenad Zimonjic, scor 7-6, 6-7, 7-10. În 2014, Tecău și Jean-Julien Rojer, actualul partner, se impuneau în fața lui Sam Groth și Leander Paes, 7-5, 6-4.

56 de finalea disputat Horia Tecău în carieră, la dublu. A câștigat 36 și a pierdut 20 dintre ele

Vezi și: ATP WASHINGTON // Ați văzut ceva mai bun? Nick Kyrgios a reușit PUNCTUL ANULUI în ATP! Execuția cu care i-a electrizat pe spectatori

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează