SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Au spart gheaţa!

Articol de - Publicat miercuri, 02 iulie 2008 00:00

Dementieva şi Zheng sînt pentru prima dată în semifinale la Londra.

Rusoaica se întoarce într-o se­mi­finală de Mare Şlemdupă trei ani de la performanţa de la US Open 2005. Şi o face pe iarba lon­doneză, acolo unde avea drept cea mai bună performanţă un sfert de fi­na­lă în 2006. Elena Demen­ti­e­va, care a reuşit să acceadă şi în două finale de Mare Şlem în urmă cu patru ani, a trecut ieri de com­pa­tri­oa­­ta sa Nadia Petrova cu 6-1, 6-7(6), 6-3. În careul de aşi ea o va în­tîlni pe de­ţi­nă­toarea titlului, Venus Williams. A­mericanca şi-a cîştigat bi­letul pentru semifinală în urma par­tidei cu Tamarine Tanasugarn din Thai­lan­da, pe care a învins-o ieri cu 6-4, 6-3.

În cealaltă semifinală se vor întîlni Jie Zheng şi Serena Williams. Zheng, aflată pentru prima oară într-o semifinală a unui turneu de Ma­re Şlem, a trecut în “sferturi” de Ni­cole Vaidisova cu 6-2, 5-7, 6-1, în timp ce americanca, învingătoare de două ori la Londra, a dispus de po­loneza Agnieszka Radwanska în două se­turi, 6-4, 6-0. Semifinalele femi­nine se vor disputa mîine.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (2)
 •  03 Iulie 2008, 09:36

Asa casillas, spune-i in fata fufei asteia cat de terminata e. Auzi, cica poloneza Victoria Azarenka. Doamne cata prostie din partea cuiva care ia salariu tocmai pt a sti chestiile astea. Probabil e buna la alte lucruri... Acum vad ca au modificat, sa mai salveze din aparente.

 •  02 Iulie 2008, 10:35

"ziaristoooo"!!! cate de-alea ai suctionat ca sa te angajeze astia? cat te costa sa dai click pe vreun site si sa te informezi ca nu pe Azarenka a batut-o americanca? Si mai ales ca Azarenka nu e poloneza? E netu' scump la gsp sau nu ai voie sa scoti capu' de sub biroul aluia?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează