SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIA

AUSTRALIA // Ași pentru caritate! Nick Kyrgios și mai mulți jucători de tenis oferă sute de dolari pentru fiecare as reușit

Articol de - Publicat vineri, 03 ianuarie 2020 10:07

AUSTRALIA. Incendiile devastatoare ce au cuprins aproape în întregime Australia au stârnit o reacție promptă a jucătorilor de la Antipozi, dar și a forurilor tenisului. 

Nick Kyrgios, unul dintre cei mai controversați jucători din circuit, a anunțat că va dona 200 de dolari pentru fiecare as pe care-l va servi în timpul turneelor pe care le va juca în Australia. 

După mesajul lui Kyrgios, alți doi jucători i-au urmat exemplu. Alex De Minaur a anunțat că va dona 250 de dolari pentru fiecare as, în timp ce John Millman va oferi câte 100 de dolari. 

AUSTRALIA // Ași pentru caritate! Nick Kyrgios și mai mulți jucători de tenis oferă sute de dolari pentru fiecare as reușit

Și Samantha Stosur, campioana de la US Open 2011, a anunțat că va dona 200 de dolari pentru fiecare as pe care în va reuși pe durata turneelor australiene, bani ce urmează a fi folosiți „în ajutorul familiilor, a pompierilor și a animalelor afectate de dezastru”. 

Organizatorii ATP Cup, competiție nouă, pe echipe, care a debutat azi în trei orașe, Perth, Brisbane și Sydney, au semnalat la rândul lor că se vor dona 100 de dolari pentru fiecare as servit pe parcursul întrecerii. „Ne așteptăm să ajungem la 1.500 de ași, iar contribuția noastră va fi de 150.000 de dolari”, se arată pe Twitter-ul ATP Cup.

Citește și: 

Simona Halep, demaraj în 2020 în Australia! Când joacă la Adelaide + gest SUPERB alături de Angelique Kerber

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează