SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Australian Open 2020 // Avem un român calificat în finala de la Melbourne!

Articol de GSP - Publicat joi, 30 ianuarie 2020 13:33

David-Nicholas Ionel (17 ani, 552 ATP) participă alături de Leandro Riedi (Elveția) la proba de juniori dublu de la Melbourne. Iar aceștia au reușit să se califice în finala de la Australian Open!

În semifinale, „dublul” alcătuit din Nicholas și Riedi, cap de serie numărul 5, a trecut de perechea Jerome Kym/Dominic Stricker, ambii conaționali ai lui Leandro, scor 7-5, 6-4.

Un român s-a calificat în finala de la Australian Open

În finală, care se va disputa vineri, David-Nicholas/Leandro Riedi vor înfrunta echipa Mikolaj Lorens/Karlis Ozolins (cap de serie numărul 6).

Nicholas a mai obținut o performanță notabilă anul trecut, când s-a calificat în semifinalele US Open. 

  • Sursă foto: Facebook David-Nicholas Ionel

vezi și:

Simona Halep - Garbine Muguruza 6-7, 5-7 // Explicațiile lui Artemon Apostu-Efremov, antrenorul Simonei: „Aici s-a făcut diferența”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
103798407052226
 •  30 Ianuarie 2020, 15:43

la juniori mereu am stat bine ! daca face cineva o statistica va avea surpriza sa descopere ca avem de zece ori mai multi campioni la juniori decat la seniori ! de ce aceasta situatie,nu am gasit un raspuns.alta statistica ne spune ca sportul feminin este mult mai performant in romania decat sportul masculin...iar nu am raspuns de ce ! cred ca are pe undeva legatura cu instinctul de conservare si cu vointa de a performa dincolo de varf ! sunt multi sportivi care o data ajunsi in varful muntelui olimp spun gata,e maximum ce pot realiza ! se insala,,exista varfuri mult mai inalte decat olimp,sunt recorduri care abia asteapta sa fie doborate ! imi aduc aminte de un discurs motivant al lui arnold svaitenegger care spune ca a inceput culturismul nu pt a deveni campion mondial,ci pt a deveni ceea ce nimeni nu a ajuns in acest sport,o legenda,cel mai bun din istorie..asta inseamna sa fi campion,fuori clase cum zice italianul.oun reporter l-a intrebat pe cassius clay cate flotari face la antrenament ,muhamad ali i-a raspun 3 ! cum,doar trei ?! da,trei ! cand nu mai pot sa fac flotari intr-o serie,de atunci incolo mai fac 3 !!! extraordinar om si el si arnold ! simona trebuie sa urce pen toate varfurile,la us open si la sydney si doar atunci poate sta alaturi de arnold si cassius clay adica sa devina nemuritoare ! succesc !

347655969058390
Ion Popescu  •  30 Ianuarie 2020, 14:08

In sfarsit GSP a catadixit sa scrie despre competitiile de tenis la dublu. Succes Ionele in finala la AO !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează