TENIS  ·  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep - Garbine Muguruza 6-7, 5-7 // Explicațiile lui Artemon Apostu-Efremov, antrenorul Simonei: „Aici s-a făcut diferența”

Joi, 30 Ianuarie, 10:53

Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii Simonei Halep (28 de ani, 3 WTA), a oferit primele declarații după înfrângerea sportivei noastre cu Garbine Muguruza (26 de ani, 32 WTA), scor 6-7 (8), 5-7, în semifinale la Australian Open 2020.

„Oricare dintre cele două merita să ajungă în faza finală. Au fost la cel mai înalt nivel, atât fizic, cât și mental. Au fost de-a dreptul senzaționale. Totul s-a decis la alegerile inspirate.

Sunt foarte puține lucruri pe care i le putem reproșa Simonei. A fost foarte cald, iar Simona a trebuit să alerge foarte mult pentru a-i face față Gabrinei. Bineînțeles, ambele jucătoare au înfruntat aceleași condiții. Orice înfrângere este dureroasă, dar Simona are un caracter puternic și cu siguranță va gestiona așa cum trebuie acest moment”, a declarat Artemon la TV Digi Sport.

+20 FOTO

Garbine Muguruza, „mașină de demolare” cu Simona Halep

Jucătoarea din Spania s-a folosit de gabaritul superior, de înălțimea și puterea din lovitura de dreapta pe care le deține și a căutat mereu punctele decisive contra Simonei. Halep a jucat reactiv, încercând să lungească punctele, să o țină pe Muguruza pe linia de fund, însă adversara nu a intrat în jocul româncei. Cifre incredibile în meciul cu Simona Halep, le vezi pe toate AICI!

citește și:Crezi că ai avut deja COVID-19? Iată ce ar trebui să știi. Mulți sunt asimptomatici

Libertatea

Comentarii (22)

vishnu  •  31 Ianuarie 2020, 21:08
Postat de klauz pe 31 Ianuarie 2020, 18:48

Problema halepei e lipsa generala de talent. Incearca sa suplineasca cu substante (ia uitati-va ce duium de bube are pe piele, oare de la ce?), transfuzii de sange si alergatura besmetica din colt in colt... E o rusine pentru orice sport, efectiv alunga spectatorii, mai putin cei pusi pe bascalie!

Dar de unde stii 'mneata ce medicatie si ce proceduri face Simona? Ai stat in pat cu ea? Mie nu mi se pare ca ar avea o forta sau rezistenta iesita din comun. Pe informatii verificate, surorile Williams si Sharapova sunt trisoare dovedite. Si Biles aia de la gimnastica tot asa. Si probabil ca si alea care fac sarituri cvadruple la patinaj. Doar nu o sa cred ca fac acum femeile ce nu puteau sa faca nici barbatii acum 15-20 de ani...

klauz  •  31 Ianuarie 2020, 18:48

Problema halepei e lipsa generala de talent. Incearca sa suplineasca cu substante (ia uitati-va ce duium de bube are pe piele, oare de la ce?), transfuzii de sange si alergatura besmetica din colt in colt... E o rusine pentru orice sport, efectiv alunga spectatorii, mai putin cei pusi pe bascalie!

mutu57  •  31 Ianuarie 2020, 17:45
Postat de deusdat pe 30 Ianuarie 2020, 22:39

Halep e cea mai puțin dotată dintre jucătoarele de top, și ca talent și ca fizic. A depășit deja toate așteptările. Reușitele ei vin numai din muncă și perseverență. E exact opusul lui Năstase.

Exagerati - Simona are unul din cele mai bune backhanduri pe line, si o viteza remarcabila pe teren. In principiu are mai putine "arme" decat alte jucatoare si a stat in top 10 (chiar top 5) de vreo 6 ani prin vointa si munca. Pai asta e remarcabil si un exemplu de urmat pentru noi toti: prin munca si vointa ajungi sus!

Vezi toate comentariile (22)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1