SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2020

AUSTRALIAN OPEN 2020 // Moment savuros în timpul meciului Nadal - Kyrgios » Ce i-a spus australianul unei fane care-l încuraja pe Nadal

Articol de GSP - Publicat luni, 27 ianuarie 2020 17:33

Rafael Nadal (33 de ani), liderul din clasamentul ATP, l-a învins din nou pe Nick Kyrgios (24 de ani, 26 ATP). Ibericul s-a calificat în sferturi la Australian Open după o victorie reușită în 4 seturi, scor 6-3, 3-6, 7-6 (8), 7-6 (4).

Mats Wilander, specialistul Eurosport care a urmărit meciul de la marginea terenului, a remarcat un moment amuzant petrecut pe durata celui de-al doilea set. Kyrgios, recunoscut pentru show-ul pe care-l produce la aproape toate meciurile sale, a găsit de cuviință să-i răspundă unei spectatoare care-l încuraja pe Nadal.

„Lasă-l în pace, e om însurat”, a strigat australianul în direcția acesteia, momentul stârnind hohote de râs în arenă. 

Deși în trecut s-au contrat pe teren și în afara lui, meciul de azi dintre Nadal și Kyrgios n-a avut parte de alte momente controversate. Înainte de meci, australianul declarase că „Nadal e unul dintre cei mai mari jucători ai istoriei”. 

După partida lor de azi, ibericul a recunoscut talentul lui Kyrgios: „Îmi place foarte mult de el atunci când face lucruri pozitive pe teren. Mi-a plăcut de el pe toată durata acestui turneu”.

VIDEO // Rezumat Nadal - Kyrgios

NICK KYRGIOS, OMAGIU LA AUSTRALIAN OPEN PENTRU KOBE BRYANT

La meciul cu Rafael Nadal, din optimile de la Australian Open, australianul Nick Kyrgios (24 de ani, 26 ATP) a ținut să-l omagieze pe Kobe Bryant. Astfel, Kyrgios a intrat pe arena „Rod Laver” purtând tricoul cu numărul 8 al lui Kobe Bryant de la Los Angeles Lakers. 

AUSTRALIAN OPEN 2020 // Moment savuros în timpul meciului Nadal - Kyrgios » Ce i-a spus australianul unei fane care-l încuraja pe Nadal
  • foto: Guliver/Getty Images

Vezi și: 

VIDEO + FOTO Lumea sportului, omagii pentru Kobe Bryant! Leo Messi: „Un geniu cum puțini au fost” » Ce i-a scris Michael Jordan

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
valyomanid4
valyomanid4  •  27 Ianuarie 2020, 19:18

Deci, Kyrgios l-a omagiat pe ....Kyrgios....:))) E bine asa...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează