SPORTURI  »  BASCHET  »  TRAGEDIE

VIDEO + FOTO Lumea sportului, omagii pentru Kobe Bryant! Leo Messi: „Un geniu cum puțini au fost” » Ce i-a scris Michael Jordan

Articol de GSP - Publicat luni, 27 ianuarie 2020 12:43

Kobe Bryant (41 de ani), fostul baschetbalist al lui Los Angeles Lakers, a murit împreună cu fata de 13 ani și alte 7 persoane, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbușit în Calabasas, California. (Detalii pe larg AICI

După aflarea veștii, mai mulți sportivi, dar și vedete au postat fotografii alături de Kobe Bryant și mesaje în memoria fostului mare baschetbalist și a fiicei sale de 13 ani. 

Din lumea sportului, printre cei care l-au omagiat pe Kobe s-au numărat Leo Messi, Cristiano Ronaldo, Ronaldinho, Luis Suarez, Naomi Osaka, Floyd Mayweather, Gerard Pique. În plus, vedete precum Adam Sandler, Jennifer Lopez, Dwayne „The Rock” Johnson sau Kevin James au postat mesaj în memora lui Bryant și a victimelor accidentului. 

„Sunt trist să aud vestea sfășietoare a morții lui Kobe și a fiicei sale Gianna. Kobe a fost adevărată legendă și o sursă de inspirație pentru mulți. Condoleanțe pentru familia lui și famillile tuturor celor care au murit în accident. Odihnește-te în pace, legendă”, a scris Cristiano Ronaldo. 

„Nu am cuvinte... Toată dragostea mea pentru familia și prietenii lui Kobe. A fost o plăcere să te cunosc și să împărțim momente plăcute împreună. Ne-a părăsit un geniu cum puțini au fost”, a spus și Leo Messi.

„Dragă frate mai mare, îți mulțumesc pentru ai inspirat lumea. Nu ai idee câte inimi ai atins. Îți mulțumesc că ai avut grijă de mine după înfrângerile dure și îmi dădeai mesaje și mă întrebai «Ești bine?». Îți mulțumesc că m-ai învățat atât de multe. Vei fi mereu fratele mai mare, mentorul și insipirația mea” 
Naomi Osaka 

Nick Kyrgios, omagiu la Australian Open 

La meciul cu Rafael Nadal, din optimile de la Australian Open, australianul Nick Kyrgios (26 de ani, 24 ATP) a ținut să-l omagieze pe Kobe Bryant. Astfel, Kyrgios a intrat pe arena „Rod Laver” purtând tricoul cu numărul 8 al lui Kobe Bryant de la Los Angeles Lakers. 

Michael Jordan: „Sunt în stare de șoc”

Michael Jordan, fost adversar al lui Kobe, a postat și el un mesaj emoționant după decesul fostului jucător de la Los Angeles Lakers.

„Sunt în stare de șoc după vestea tragică a morții lui Kobe și a fiicei lui, Gianna. Cuvintele nu pot descrie durerea pe care o simt. Îl iubeam pe Kobe, era ca un frate mai mic. Obișnuiam să vorbeam des și îmi vor lipsi aceste conversații.  

A fost un rival dur, unul dintre cei mai mari care au jucat vreodată. Kobe a fost și un tată minunat și își iubea foarte mult familia. Era mândru că fata lui iubea baschetul”, a scris Michael Jordan. 

„Nu pot să cred! Am plâns toată dimineața. A plecat dintre noi prietenul meu, o legendă, un soț, un tată, un fiu, un frate, un câștigător de Oscar. Kobe era un lider și un mentor” 
Magic Johnson 

„Cuvintele nu pot exprima durerea prin care trec. Kobe, te iubesc și îmi vei lipsi. Kobe era un familist. O îmbrățișare pentru copiii lui” 
Shaquille O'Neal

Vezi și:

VIDEO Gafă monumentală la TVR după moartea lui Kobe Bryant! La știri au apărut imagini cu alt baschetbalist » BBC a comis aceeași greșeală + rasism la o televiziune americană!

Mii de oameni s-au strâns la Staples Center în LA » Omagiu special la Premiile Grammy

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  27 Ianuarie 2020, 14:58

Pacat,mare pacat....Chiar imi pare rau pentru acest artist al baschetului!Un fenomen a fost!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează