SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2022

Ce se întâmplă la Australian Open 2022? După Serena Williams și Bianca Andreescu, o altă mare favorită e OUT

Număr 4 mondial, Karolina Pliskova este fostă semifinalistă la ediția din 2019 a competiției
Număr 4 mondial, Karolina Pliskova este fostă semifinalistă la ediția din 2019 a competiției

Articol de GSP - Publicat joi, 16 decembrie 2021 18:40 / Actualizat joi, 16 decembrie 2021 18:40

Cehoaica Karolina Pliskova, 29 de ani, a suferit o accidentare la braț și va rata participarea la Australian Open 2022, primul turneu de Grand Slam al sezonului viitor. 

Este un nou anunț îngrijorător pentru tabloul feminin de la Antipozi, după ce Serena Williams și-a anunțat retragerea de la eveniment, iar Bianca Andreescu a spus că vrea să aibă o pauză și nu intenționează să călătorească la Melbourne. 

Număr 4 mondial, Karolina Pliskova este fostă semifinalistă la ediția din 2019 a competiției. Din cauza accidentării va rata și seria de turnee pregătitoare, de la Adelaide și Sydney

„Din păcate, mi-am rănit mâna dreaptă la antrenament ieri și nu voi putea participa la Adelaide, Sydney și Australian Open anul acesta. Sunt tristă că nu îmi pot începe sezonul în Australia și îmi va fi foarte dor de fanii mei australieni”, a scris Karolina Pliskova pe conturile de socializare. 

Ce se întâmplă la Australian Open 2022? După Serena Williams și Bianca Andreescu, o altă mare favorită e OUT
Karolina Pliskova, foto: Imago

Simona Halep începe noul sezon în Australia

Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) va începe anul 2022 în Australia, acolo unde își va face încălzirea pentru primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open (17-30 ianuarie).

Astfel, dubla campioană de Grand Slam va merge la începutul lunii ianuarie la Melbourne, unde va participa la Melborune Summer Set, eveniment care va fi compus din două turnee WTA 250, între 3 și 9 ianuarie.

Alături de Simona, la Melbourne Summer Set vor fi alte două campioane de Grand Slam: Emma Răducanu (19 ani, 19 WTA) și japoneza Naomi Osaka (24 de ani, 13 WTA).

Tablourile celor două turnee vor fi stabilite pe 27 decembrie, dată la care Simona Halep va afla dacă s-ar putea duela cu Răducanu sau Osaka. În total, la cele două turnee din Melbourne vor participa 20 dintre primele 50 de jucătoare ale lumii.

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep și-a confirmat participarea în premieră la un turneu american: „Abia așteptăm să o primim”

Andy Murray, întrebat despre situația lui Novak Djokovic: „Înțeleg că s-a vaccinat”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
117408933961919
Stan Saitan  •  16 Decembrie 2021, 19:29

simonica isi respecta renumele? inceput furtunos- final lamentabil?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează