SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Gabriela Ruse, în sferturi la dublu la Australian Open 2023! Monica Niculescu a fost eliminată în optimi

Gabriel Ruse // FOTO: Imago
Gabriel Ruse // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2023 14:45 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2023 14:57

Perechea Gabriela Ruse/ Marta Kostyuk s-a calificat în sferturi la Australian Open 2023. Monica Niculescu și Vicktorija Golubic au fost eliminate în optimi.

Gabi Ruse (25 de ani) și Marta Kostyuk (20 de ani) își continuă traseul foarte bun la turneul de la Melborune, iar azi s-au calificat în sferturile de finală. 

Românca și ucraineanca au trecut în două seturi de perechea formată din Miriam Kolodziejova/Marketa Vondrousova, scor 6-3, 6-4, după o oră și 23 de minute. 

În primul set, Ruse și Kostyuk au reușit un singur break, la 2-1, suficient pentru a câștigat setul cu 6-3. În setul secund, Kolodziejova și Vondrousova au condus cu 3-1, dar Ruse și Kostyuk au câștigat 3 game-uri la rând. În final, cele două s-au impus cu 6-4 și și-au asigurat calificarea.

Cele două vor juca miercuri dimineață împotriva favoritelor numărul 4, Storm Hunter și Elise Mertens.

 Monica Niculescu, eliminată în proba de dublu de la Australian Open 2023

 Monica Niculescu (35 de ani) a jucat și ea azi, în proba de dublu alături de elvețianca Viktorija Golubic (30 de ani). 

Cele două a fost învinse în două seturi identice, 2-6, 2-6, de perechea formată din Storm Hunter și Elise Mertens. 

În primul set, Hunter și Mertens a făcut rapid două break-uri și s-eu menținut în față până la final. La 5-2 au mai câștigat o dată pe serviciul adversarelor și și-au adjudecat setul cu 6-2. În primul game din setul secund, Niculescu și Golubic au făcut break, dar adversarele au revenit imediat. Au condus cu 4-1, iar, la fel ca în primul set, au mai făcut un break pentru a câștiga cu 6-2.

Citește mai multe știri de la Australian Open 2023:

„De ce nu ești politicoasă?” » Jelena Ostapenko, confruntată la Australian Open 2023, a stârnit hohote de râs

Elevul lui Patrick Mouratoglou, eliminat dramatic la Australian Open 2023! A ratat două mingi de meci în decisiv și a avut 5-0 în ultimul tiebreak

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
Trandafir
Trandafir  •  23 Ianuarie 2023, 17:39

O victorie pretioasa care i-a adus Gabrielei 430 pct. WTA la dublu, 56.000 A$ SI O URCARE FULMINANTA DE 36 POZITII IN CLASAMENT. Succes in continuare !

vast
vast  •  23 Ianuarie 2023, 15:15

Tenisul in Romania s-a terminat odata cu Simona. Puteti sa nu mai scrieti nicio stire despre tenis, oricum nu o citeste si nu o comenteaza nimeni.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează