SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // FOTO VIRAL Ce a făcut Pliskova după victoria cu Muguruza » Avertisment pentru Serena Williams

Karolina Pliskova, relaxare după victoria împotriva lui Garbine Muguruza
Karolina Pliskova, relaxare după victoria împotriva lui Garbine Muguruza

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 13:20

Karolina Pliskova (8 WTA) s-a impus categoric în fața lui Garbine Muguruza (18 WTA), scor, 6-3, 6-1 și va juca în sferturile de finală de la Australian Open împotriva Serenei Williams (16 WTA). Cehoaica e încrezătoare în șansele de a se impune la Melbourne.

„Întotdeauna trebuie să trec prin meciuri grele pentru a căpăta încredere. Titlul de la Brisbane m-a ajutat să capăt acel plus la moral. Și aici am avut obstacole, dar le-am dus la capăt. Mă aștept la tot ce-i mai bun la Australian Open.

Mi-am întărit echipa. Sunt foarte fericită cu cei din staff. Preparatorul fizic e unul bestial, pot juca și 3 ore fără să simt nimic. Nici căldura nu mă mai încurcă. Rennae Stubbs și Conchita Martinez mă ajută enorm.

Prima m-a ajutat cu jocul la fileu, iar Conchita e mereu în spatele meu. Nu eram neapărat leneșă, dar înainte tratam altfel pregătirea. Acum e cu totul altceva”, a declarat Pliskova pentru Eurosport.

Cehoaica s-a recuperat într-o baie de gheață împreună cu întreg staff-ul și declară că e pregătită pentru testul cu Serena Williams.

pliskova

Vezi și: 

4 lucruri care trebuie să se întâmple pentru ca Simona Halep să rămână pe locul 1 WTA » E nevoie de o minune!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează