SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // Încă o surpriză uriașă la Melbourne: cea mai bună jucătoare din ultimele luni a fost eliminată

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 12:31

Nemțoaica Julia Goerges, favorita 12 de la Australian Open, a suferit o înfrângere total neașteptată în turul secund de la Melbourne, fiind eliminată de franțuzoaica Alize Cornet în două seturi. 

Cornet s-a impus în minimum de seturi, scor 6-4, 6-3, la capătul unei partide care a durat o oră și 36 de minute. Franțuzoaica a fost imbatabilă pe propriul serviciu și a fructificat game-urile slabe făcute de Goerges pe propria servă. 

Goerges era una dintre cele mai în formă jucătoare din circuit, reușind să câștige trei titluri consecutive, la Moscova, Zhuhai, în 2017, și în urmă cu o săptămână la Auckland, când a câștigat titlul într-o manieră entuziasmantă după o finală câștigată în fața Carolinei Wozniacki. În total, nemțoaica avea 15 victorii consecutive în circuit. 

În turul următor, Cornet se va duela cu învingătoarea paridei dintre Daria Gavrilova și Elise Mertens. 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
magura
magura  •  17 Ianuarie 2018, 16:25

Citat gsp: "reușind să câștige trei titluri consecutive, la MOSCOCA, Zhuhai, în 2017, și în urmă cu o săptămână la Auckland". Titlul de la MOSCOCA cred ca e cel mai important. Daca castiga titlul la Moscova, nu era asa important, dar la MOSCOCA e altceva, dom'le... :)))))))))))))))))))

cneius
cneius  •  17 Ianuarie 2018, 14:40

jesepe - Penibili ca de obicei ! Tot invirtiti cuvintele cautind socuri si surprize uriase !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează